ПОИСК
Книга рецептів

Французькі бризолі з кабачків та фаршу: як приготувати правильно

11:50 21 серпня 2022
Бризолі

Серед великої кількості страв, які подобаються українцям, особливе місце посідають бризолі. При цьому багато хто з господинь навіть не підозрюють, що бризоль — це не назва страви, а спосіб приготування, його зразковий з французької — «засмажений в яйці».

Традиційний рецепт передбачає створення млинця з фаршу та яйця, який після приготування згортається в рулет. Але додавання кабачка та сметанного соусу робить страву смачнішою, ситною та насиченою.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки — 400 г;
  • яйце — 4 шт.;
  • фарш — 100 г;
  • сметана — 150 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • помідор — 1 шт.;
  • зелень кропу — до смаку;
  • сіль та перець — за смаком.

Як приготувати французькі бризолі з кабачків та фаршу

РЕКЛАМА

Спочатку необхідно почистити та натерти на великій тертці кабачки. Після цього їх потрібно віджати від соку.

У мисці змішуються яйця, кабачки, фарш, сіль і перець, а для начинки в окремій мисці — сметана, дрібно нарізаний кріп, і часник, пропущений через часникодавилку. За смаком можна додати і сіль.

РЕКЛАМА

Помідор нарізати на невеликі шматочки.

Далі слід розігріти на сковороді олію, викласти туди суміш із кабачків, фаршу та яйця, сформувати млинець.

РЕКЛАМА

Обсмажити почергово млинці з двох боків до золотистої скориночки. Повинно вийти чотири млинці.

Кожен млинець змастити сметанним соусом, на край викласти помідори та згорнути у рулет.

Подавати до столу можна як у гарячому, так і холодному вигляді.

Нагадаємо, раніше «ФАКТИ» розповіли, як за 5 хвилин приготувати смачний овочевий салат із кабачком, який усі домашні із задоволенням будуть їсти тиждень.

13606

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів