- 14:47 Це розрив: популярні артисти випустили вибуховий дует
- 14:31 Війна в Україні може тривати роками: президент Чехії назвав причину
- 14:00 Що вибрати в липні для підживлення городніх культур — поради агрономів
- 13:48 Хто в НАБУ знищує його репутацію: «Українські новини» оприлюднили ТОП-10 корупційних та кримінальних скандалів бюро
- 13:30 Деякі продукти подорожчали на 26%: у НБУ розповіли, які товари подорожчали і чому
- 12:54 Спрацює навіть у страшну спеку: як швидко охолодити салон автомобіля, що стояв під палючим сонцем (лайфхак для водіїв)
- 12:31 «Усе, як на війні, — не знаєш, чим закінчиться»: полтавець-військовий та його дружина відкрили майстерню з виготовлення кахлів ручної роботи
- 11:56 Таро обіцяють здійснення мрій: кому Всесвіт подарує 10 липня тільки хороші новини
- 11:49 Стрілянина в Києві: що повідомляє поліція про вбитого на вулиці чоловіка
- 11:33 До осені росія запускатиме по Україні понад 1000 дронів за раз, — аналітики
- 10:53 Молода кукурудза за рецептом Олександра Городника: готується у мікрохвильовці всього за три хвилини
- 10:52 Росіяни вдарили по Києву балістикою, крилатими ракетами та «Шахедами»: як відпрацювала ППО
Рецепт на зиму — «вогонь»: маринуємо гарбуз із гострим перцем

Багато українських господинь люблять маринувати гарбуз на зиму. Telegram-канал «Рецепти на кожен день» поділився рецептом маринованого гарбуза із гострим перцем.
Складові:
600 г м'якоті гарбуза;
1 перець чилі; пучок петрушки;
300 мл води;
1 столова ложка оцту (9%);
5−10 горошин запашного перцю;
3 чайні ложки солі;
3 чайні ложки цукру;
70−90 мл рослинної олії.Приготування:
Наріжте гарбуз часточками, а перець шматочками середнього розміру. Розкладіть овочі в чисті банки і додайте туди зелень петрушки.
Потім приготуйте маринад. У сотейник налийте воду і оцет, додайте запашний перець, сіль, цукор, олію і трохи петрушки. Отриманий розсіл прокип'ятіть на повільному вогні 5−7 хвилин.
Залийте гарячий маринад у банки з гарбузом, накрийте кришкою і кип'ятіть на слабкому вогні 10−15 хвилин. Потім закатайте, переверніть, укутайте і дайте повністю охолонути.
Як писали «ФАКТИ», з гарбуза можна приготувати дуже корисну запіканку. Одним із рецептів такої запіканки поділилася фудблогер Ольга Матвій.
Також раніше «ФАКТИ» писали про те, як зрозуміти, що гарбуз дозрів, і коли краще збирати врожай.
1421Читайте нас у Facebook