ПОИСК
Книга рецептів

Салат з печериць та перцю на зиму: чудово смакуватиме як гарнір

22:00 5 вересня 2022
салат із грибів

Цей салат дуже смачний в зимовий час та дуже простий у приготуванні, пояснює кулінарка Валентина Кошова (яка раніше розповіла, як заготовити на зиму домашню томатну пасту). А ще його можна подати до святкового столу — і тоді точно отримаєте компліменти від гостей.

Інгредієнти:

Печериці — 1 кг

Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) — 1 кг

РЕКЛАМА

Цибуля ріпчаста — 500 г

Цукор — 200 г

РЕКЛАМА

Сіль — 80 г

Оцет (9%) — 150 г

Олія соняшникова — 100 г

РЕКЛАМА

Лист лавровий — 2 — 3 шт

Перець запашний — 6 -7 шт

Петрушка

Приготування

Цибулю, перець нарізати соломкою, гриби помити, почистити, якщо великі, то можна розрізати на четвертинки. Приготувати для маринаду оцет, олію соняшникову, сіль, цукор. Все змішати, скласти в каструлю, залити маринадом і варити 15 хв. Маринад пробувати і на свій смак додавати сіль і оцет. На дно банки покласти лавровий листок, перець і гілочку петрушки. Викладаємо в банки салат і ставимо стерилізувати ще на 10−15 хв. Консервуємо та укутуємо банки до повного охолодження.

А як приготувати на зиму салат із перцю й квасолі, розповіла кулінарка Лариса Павлюк.

Читайте також: Огiрки з гiрчицею «Козацькою»: рецепт роздаватиме усім подругам, бо це дуже смачно

1961

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів