«Нагетси без жодної краплі олії»: готуємо смакоту, яку можна навіть тим, хто рахує калорії
Нагетси дуже популярна в світі страва. Та й зрозуміло, бо готується просто, смакує гарно. Їх навіть включили в оновлене шкільне меню, яке викликало багато суперечок в суспільстві.
Курячі нагетси зазвичай смажать у фритюрі, а це жирно, та не корисно. Ще й в домашніх умовах не так просто. Але учасник «МайстерШефу» Олександр Горчаков поділився рецептом, який точно буде доступний кожному. На все про все піде приблизно 30 хвилин.
Нам знадобиться:
Філе куряче — 300 г
Яйце — 1 велике або 2 маленьких
Борошно та паніровочні сухарі
Паприка/карі/сіль/перець — опціонально
Сир твердий — за бажанням
Приготування:
Куряче філе перетворюємо в дрібний фарш з додаванням карі або паприки і суміші перців та дрібки солі. Мокрими руками формуємо нагетси будь-якої форми яка вам подобається, але не дуже великі, що б швидко готувалися і залишалися соковитими.
Обкачуємо по черзі в борошні, потім в яйці і в кінці в панірувальних сухарях.
За бажанням в середину кожного нагетсу можна покласти по шматочку сиру, буде ще смачніше. Викладаємо на деко і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на хвилин 15, не більше, щоб вони були соковитими. Подаємо з будь-яким улюбленим соусом.
До речі, нагадаємо рецепт соусу, з яким нагетси будуть просто неймовірними.
Фото pixabay
778Читайте нас у Facebook