ПОИСК
Книга рецептів

«Смачний і легкий в приготуванні пиріг з яблуками»: ідеально для осінніх чаювань

22:00 28 жовтня 2022
яблучний пиріг

«Це не зовсім випічка у стилі „правильного харчування“, але на чітмілі і не під час активного схуднення можна, а ще краще — приготувати своїм рідним», — пояснює дієтологиня Катерина Черкаська, яка раніше ділилася з нами рецептом рафаелло з крабовими паличками.

Інгредієнти:

  • Яблука — 4 шт.
  • Яйця — 5 шт.
  • Цукор — 200 г
  • Борошно — 200 г
  • Сіль — маленька дрібка
  • Розпушувач — ½ ч. л.
  • Сік апельсина — 2 с. л.
  • Ванілін та кориця — на смак

Приготування:

Нарізаємо яблука середніми шматочками. Збризкуємо апельсиновим соком, додаємо ванілін.

РЕКЛАМА

Збиваємо яйця з цукром, щоб вони збільшилися в об’ємі, додаємо сіль, ванілін, корицю, розпушувач та борошно. І ще раз все ретельно перемішуємо. Виливаємо тісто у форму для випікання, зверху посипаємо яблуками й відправляємо в духовку на 30 хв при 180 градусах.

Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою або мигдалевими пластівцями.

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт зеленого хліба, який справить справжній фурор на святковому столі.

РЕКЛАМА

9205

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів