- 19:27 Військовий побив мобілізованого у Вінницькому ТЦК: що відомо про конфлікт
- 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
Макарони з сиром від Володимира Ярославського — страва, яка сподобається і дорослим, і дітям

Суддя проєкту «МастерШеф. Битва сезонів» (СТБ) Володимир Ярославський, який раніше розкрив секрет справжніх пампушок, поділився в Instagram рецептом приготування макаронів з сиром.
«Ми усі любимо макарони та сир. А ця страва — якраз має привести в захват і дорослих і дітей — маленькі макарони у кремово-сирному соусі, які легко може приготувати кожен!» — написав він.
Інгредієнти:
400 г макаронів (беріть маленькі)
600 г молока
100 г вершків
45 г борошна
45 г вершкового масла
Сіль, мускатний горіх
200+100г сиру ЧедерЗа бажанням ще можна додавати гірчицю (і навіть зернову), копчену паприку або гострий перець.
Спосіб приготування:
Спочатку робимо соус. Вершкове масло топимо у сотейнику, коли воно починає смажитись, додаємо борошно і досить добре помішуючи смажимо суміш на середньому вогні до побіління борошна і навіть трохи більше — поки почне змінюватись колір ближче до карамельного. Знімаємо з вогню.
Коли борошно охолоне, додаємо до нього 100 мл молока і просто перемішуємо. Окремо нагріваємо свіже доведене до кипіння молоко з вершками, тоді вже додаємо молоко з борошном і заварюємо соус — Бешамель! Треба довести суміш, добре помішуючи, до кипіння і зняти з плити.
Прямо одразу у соус додаємо сіль, тертий мускатний горіх і тертий сир чедер 200 г, помішуємо поки він не розтане.
Окремо у киплячу підсолену воду кидаємо макарони і варимо по часу, який вказаний на пачці. Зливаємо через сито. У соус додаємо гарячі макарони, перемішуємо, кладемо у ємність для запікання, ще натираємо зверху сиру і запікаємо до рум’яної скоринки! Все — можна їсти! Подаємо як гарнір або самостійну страву!
Як писали «ФАКТИ», раніше Володимир Ярославський поділився рецептом корисного печива з вівсянкою, бананами та шоколадом.
809Читайте нас у Facebook