- 21:02 Жодної зірковості: донька Бена Аффлека вразила скромним вибором одягу
- 20:45 «В Японії посуд з метеликами популярний невипадково», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Після поранення повернувся у стрій: ворожий дрон вбив батька двох дітей з Рівненщини
- 20:07 Картопляні пиріжки з білими грибами: приготуйте цю смакоту й порадуйте рідних
- 19:55 «Динамо» перед стартом у єврокубках програло клубу з Хорватії: відеоогляд матчу
- 19:54 Рибам — «Сонце», Козерогам — «Король Кубків», а Овнам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 17 липня
- 19:42 Роблять 14 років: окупанти поспішають кинути проти України нову техніку, але поки що вона потрапляє лише в аварії та кримінальні справи
- 19:19 Знайшов родичів в Італії: популярний комік та військовий здивував мережу
- 18:59 Захистили адвокатів скандальних фігурантів: в Раді проголосували за покарання журналістів
- 18:57 Краще — пиляти дерева: Елізабет Херлі розкрила секрет бездоганних фото у бікіні (красуням на замітку)
- 18:49 «Я отруївся у власному ресторані»: скандал у Львові з Мішою Кацуріним
- 18:31 Європейські дипломати не змогли досягти згоди щодо санкцій проти росії: до чого тут Словаччина
Корисно та смачно: вівсяне печиво з бананом за рецептом судді «МастерШефа»

Суддя проєкту «МастерШеф. Битва сезонів» (СТБ) Володимир Ярославський, який розкрив секрет справжніх пампушок, поділився у соцмережі рецептом корисного печива з вівсянкою, бананами та шоколадом.
— Це корисне печиво, яке їм на сніданок перед спортивним залом, — зазначає Володимир, який слідкує за своєю вагою. — А для вас це ще може бути смачною ідеєю для дітей, які не бажають їсти вівсянку! Шоколад можете брати на свій смак! Також можна додавати різні спеції до смаку! Банани найкраще смакують після заморозки, але і просто перезрілі підійдуть.
Вівсяне печиво
Інгредієнти:
- Банани — 2 штуки
- вівсянка — 70 грамів
- шоколад — 50 грамів
- какао-масло — 25 грамів
- горіхи та сухофрукти — на вибір
Приготування:
М'якуш двох бананів добре розім'яти виделкою. Додати вівсянку і дати настоятись хвилин 15−20, потім суміш викласти у вигляді печива з маленьким вглибленням по середині на пергамент.
За цей час увімкнути духовку на 180, коли нагріється — випікати приблизно 20 хвилин.
Розтопити чорний шоколад разом з какао-маслом (можна використати або водяну баню, або мікрохвильову піч). Готові вироби вийняти з духовки, дати охолонути, у вглиблення налити трохи шоколадної суміші й поверх покласти горіхи та сухофрукти.
Як охолоне, їсти можна навіть з молоком. Воно не дуже сухе, веганське і зручно взяти з собою!
Раніше відомий шеф-кухар Ектор-Хіменес Браво поділився рецептом швидкого приготування м’ясного лавашу.
1111Читайте нас у Facebook