- 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
Поринемо на хвилинку в дитинство: готуємо ароматне какао

Це справжній шоколадний напій, смак якого відносить в ті часи, коли ще малим, наганявшись на вулиці, біжиш до хати на аромат какао з молоком. Простим та смачним рецептом приготування напою поділилась у соцмережах кулінарка Марина Хвіль, яка раніше розповіла, як приготувати сирники, запечені в сметані.
Інгредієнти:
- 1 л молока
- 3 ст. л какао
- 1 п. ванільного цукру (за бажанням)
- 100−150 г цукру (кількість за вашим смаком)
Приготування:
Виливаємо молоко в каструлю, ставимо на вогонь, помішуючи, починаємо його нагрівати. Тим часом в окрему посудину насипаємо какао. Наливаємо трішки нагрітого молока, гарно розмішуємо, щоб не було грудочок. Коли молоко почне закипати, додаємо цукор, ванільний цукор, розведене какао. Помішуємо, доводимо рідину до кипіння, проварюємо 1 хвилину. Знімаємо з вогню. Какао можна подавати як гарячим, так і охолодженим.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти смачної печінки від Ольги Матвєй та цитрусового кекса від Лізи Глінської.
1201Читайте нас у Facebook