ПОИСК
Книга рецептів

Яловичина у горілчаному маринаді по-швейцарськи: страва, яка підкорить вас простотою та ніжним смаком

17:14 14 лютого 2023
Яловичина у горілчаному маринаді по-швейцарськи

Страви з яловичини дуже популярні в Україні. Після того, як відома блогерка опублікувала рецепт приготування яловичини в рукаві, відомий кулінарний ресурс «Кухни народов мира» поділився рецептом приготування яловичини у горілчаному маринаді.

«Швейцарський рецепт приготування м'яса у пряному маринаді підкорить своєю простотою та смаком. Ароматне, ніжне, нагадує хамон», — йдеться в описі рецепту.

Інгредієнти:

• яловичина — 1 кг
• горілка — 250 мл
• сіль (велика морська) — 100 гр
• цукор — 100 гр
• перець чорний (горошок) — 1 ст л
• олія соняшникова — 3 ст л у маринад + 5 ст л у соус
• яйце варене — 2 шт
• оцет винний — 3 ст л
• цибуля зелена — 2 ст л
• часник — 1 зубчик

РЕКЛАМА

Приготування:

1. У пакет для заморожування насипати цукор, сіль, перець. Налити олію та горілку. Все перемішати усередині пакета. Укласти м'ясо та зав'язати пакет. Забрати в холодильник на три дні. Протягом цього часу по кілька разів на день перевертати м'ясо.

РЕКЛАМА

2. Готове м'ясо вийняти з маринаду, вмочити паперовим рушником.

3. Для соусу. У склянку блендера скласти зварені некруто яйця, додати оцет і олію. Пробити блендером. Перед подачею нарізати цибулю та видавити зубок часнику. Перемішати.

РЕКЛАМА

Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарний ресурс «Кухни народов мира» поділився рецептом м'ясного рагу із національної шведської кухні.

1405

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів