- 14:10 «Завалив та їв два тижні»: ГУР оприлюднило докази канібалізму серед окупантів
- 13:52 Тримайся: під Києвом розпочато зйомки романтичного реаліті
- 13:22 Курс долара до кінця червня: що загрожує стабільності американської валюти
- 12:57 Успіх буде слідувати за вами, наче кіт: кому пощастить на тижні з 23 по 29 червня
- 12:39 Новий статус Лесі Нікітюк: зірка стала мамою
- 12:20 Мріє потрапити на цирковий фестиваль у Монте-Карло: унікальна 7-річна гімнастка встановила рекорд України, провисівши під куполом на одній п’яті
- 12:01 Боксер втратив пам'ять після вбивчого нокауту від чемпіона світу
- 12:00 Кар’єра в ритейлі: як ЕКО МАРКЕТ перетворює першу роботу на професійний шлях
- 11:57 Том Круз скоро точно отримає свій перший «Оскар»: що відомо
- 11:50 Представники НАБУ у конкурсі на голову БЕБ є учасниками гучних скандалів, — ЗМІ
- 11:24 Він цього не зробить: Волкер пояснив, чому Трамп не хоче їхати до України
- 11:18 Одним із перших олігархів в Україну мають повернути Миколу Лагуна: ЗМІ про екстрадицію з Австрії
Новий рецепт від Лілії Цвіт: торт «Вишня-Кокос» — смачний, ніжний та м’якесенький

Львівська кулінарна майстриня Лілія Цвіт, яка радувала наших читачів рецептами різних смаколиків, розказала, як приготувати дуже смачний торт «Вишня-Кокос». Для цього тортика необхідно мінімум продуктів, але результат — максимальний!
«Торт м’якесенький, вологий. Вишневе конфі чудово поєднується з кокосовим смаком. А в кремі всього 100 г вершкового масла», — розповіла Лілія.
Продукти ф.20 см
яйця — 5 шт.
цукор — 130 г
какао — 20 г
олія — 30 г
розпушувач — 1 ч.л.
борошно — 100 г
Вишневе конфі
вишні — 400 г
цукор — 150 г
пудинг (крохмаль) — 40 г
вода — 200 мл
Кокосовий крем
молоко — 700 мл
цукор — 150 г
ван. цукор — 1 п.
манка — 60 г
кокос — 100 г
масло — 100 г
Просочування
вода — 150 мл
ван. цукор — 1 ч.л.
цукор — 2 ч.л.
ром — 1 ст.л.
Весь процес кулінарка показала у відео.
Нагадаємо, кулінарка Ліза Глінська напередодні Великодня опублікувала рецепт паски, якому понад 100 років.
5614Читайте нас у Facebook