ПОИСК
Книга рецептів

Справжня смакота під час Великого посту: готуємо смачну ікру із солоних огірків

18:12 26 березня 2023
солоні огірки

В Україні дуже популярними є страви із солоних огірків. Весною, коли свіжих овочів дуже мало, вельми доречними буде ікра з солоних огірків.

Інгредієнти:

РЕКЛАМА

1. Огірки солоні — 1 кілограм
2. Цибуля ріпчаста — 200 грам
3. Пюре томатне — 50 грам
4. Олія рослинна — 50 грам
5. Сіль — за смаком
6. Перець чорний мелений — за смаком

Спосіб приготування:

РЕКЛАМА

Огірки натерти на тертку з великими отворами, відтиснути сік. Підсмажити на олії дрібно посічену цибулю, додати огірки й тушкувати на слабкому вогні півгодини. Потім покласти томатне пюре і ще протушкувати 15 хв. Наприкінці додати мелений чорний перець. Можна під час смаження додати ще терту моркву.

Ікра із солоних огірків подається в холодному вигляді, в салатниці або глибокої піалі. Такий вид ікри відмінно поєднується з м'ясними та рибними стравами. Її приємно смакувати з будь-якими відварними овочами або кашами, звареними з різних круп.

РЕКЛАМА

Як писали «ФАКТИ», раніше відома кулінарка Лілія Грицай розповіла, як приготувати салат із кількою в томатному соусі.

965

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів