ПОИСК
Спорт

Кріштіану Роналду загрожує депортація із Саудівської Аравії: що накоїв португалець (відео)

12:22 20 квітня 2023
Кріштіану Роналду

Зірковий форвард «Аль-Насра» Кріштіану Роналду потрапив у гучний скандал у перерві матчу 25-го туру чемпіонату Саудівської Аравії на полі «Аль-Хіляля». Португалець був настільки роздратований тим, що його команда, яка веде боротьбу за чемпіонство, програє (0:1), що, залишаючи поле, продемонстрував уболівальникам непристойний жест.

По дорозі в роздягальню Кріштіану Роналду почув, як фанати «Аль-Хіляля» скандують: «Мессі! Мессі!» П'ятиразовий володар «Золотого м'яча» у відповідь не вигадав нічого іншого, як схопити рукою свій статевий член та продемонструвати трибунам.

Матч зрештою команда португальця програла (0:2), а самого футболіста тепер звинувачують у «демонстрації публічної непристойності».

Клуб Кріштіану спробував згладити ситуацію, випустивши наступний коментар: «Роналду отримав травму. Гравець "Аль-Хілаля" Густаво Куельяр вдарив його в дуже чутливу зону. Це підтверджена інформація».

РЕКЛАМА

Ось тільки на таке пояснення мало хто купився, і тепер саудівські вболівальники в соціальних мережах закликають покарати Кріштіану Роналду на повну. Зокрема адвокат Нуф бін Ахмед через соціальні мережі повідомив, що подав запит до прокуратури Саудівської Аравії про арешт і депортацію Кріштіану Роналду з країни.

"Це вважається публічною ганьбою, і це один зі злочинів, який тягне за собою арешт і депортацію, якщо він скоєний іноземцем", - написав він.

РЕКЛАМА

До речі, під час поєдинку проти "Аль-Хіляля" Кріштіану Роналду відзначився хамським вчинком і на футбольному полі. На 57-й хвилині зустрічі португалець грубо обхопив за шию колумбійця Густаво Куельяра та кинув його на газон, за що отримав жовту картку від англійського рефері Майкла Оуена. У соцмережах зауважили, що дії Кріштіану схожі на прийоми з реслінгу.

Нагадаємо, що у 13 матчах сезону 38-річний Кріштіану Роналду забив за «Аль-Наср», який звільнив головного тренера, 11 м'ячів і віддав 2 результативні передачі.

Раніше «ФАКТИ» повідомляли, що Кріштіану Роналду набив купу голів у ворота команди ексфутболіста «Динамо» .

Фото ФК «Аль-Наср»

4041

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів