- 22:28 Прикраса з історією: чому тіара знову в тренді
- 22:01 Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю
- 21:31 Хоче яхту та гарячих хлопців: Дженніфер Лопес надихається Леонардо Ді Капріо
- 21:00 Як побороти гниль на вишні: прості та доступні способи, що творять дива
- 20:35 Кабмін передав частину функцій від органів соцзахисту до Пенсійного фонду: що важливо знати
- 20:33 Завжди був готовий допомогти побратимам: воїн з Львівщини загинув у стрілецькому бою на Сумщині
- 20:06 Печиво «Горішки»: чудова випічка для ранкових чаювань
- 19:42 Окупація чи тиск: експерт розповів, чого очікувати на Сумському напрямку від ворога і в чому його головна мета
- 19:39 «Що швидше ми налаштуємося на довгу війну, то швидше війна завершиться», — Валерій Пекар
- 19:22 Дівам — «Зірка» та приємні враження, Козерогам — «Сонце» та заслужений відпочинок: Таро-прогноз на 14 червня
- 18:59 Одна карта — на всі рахунки: в Україні запроваджують відкритий банкінг
- 18:34 росія і КНДР шукають приховані способи вербувати військових з Північної Кореї, — аналітики
Картопляні млинці з сиром та шинкою: готуються швидко, ідеальні для сніданку

Різноманітні страви з картоплі є дуже популярними серед українців. Відомий кулінарний ресурс «Шуба» розповів, як готувати тонкі картопляні млинці. Вони готуються швидко та з доступних інгредієнтів.
Млинці готуються шляхом змішування картоплі з яйцями, олією, дріжджами, цукром та молоком. Потім з маси смажаться млинці, покриваються начинкою і продовжують готуватися ще кілька хвилин.
Класичною є начинка на основі сиру та шинки, але також можна використовувати інші інгредієнти. Їх можна також приготувати, наприклад, із цибулею-пореєм, беконом і сиром.
Інгредієнти (на 4 порції):
Для млинців:
• Молоко 350 г
• Борошно пшеничне 120 г
• Оливкова олія 30 г
• Петрушка 10 г
• Сіль 6 г
• Цукор 5 г
• Дріжджі сухі 5 г
• Яйця курячі 3 шт.
• Картопля 1 шт.
• Сушений чебрець 1 ч. л.
• Масло вершкове 30 гДля начинки:
• Твердий тертий сир 160 г
• Шинка 225 гСпосіб приготування:
Почистіть, помийте і наріжте картоплю на шматочки. Викладіть їх у чашу блендера і перебийте з яйцями, оливковою олією, сіллю, перцем, дріжджами, цукром та молоком до однорідності. Вилийте суміш у миску, додайте подрібнену петрушку, чебрець і борошно. Добре перемішайте.
Далі вилийте частину тіста на сковороду, змащену маслом і добре розігріту та смажте з одного боку 2 хвилини. Переверніть на інший бік, викладіть на млинець скибочки шинки та натертий сир. Складіть його навпіл і готуйте 1−2 хвилини. Таким чином приготуйте всі млинці й подавайте гарячими!
Раніше «ФАКТИ» розповіли, як готувати королівський дерун, а також, як приготувати смачні деруни «Бандуряники» за старовинним лемківським рецептом.
2874Читайте нас у Facebook