- 08:17 Левам варто навести лад у думках та справах, а Рибам — не чинити опір несподіваним змінам: гороскоп на 21 червня
- 08:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
Торт з печивом савоярді та персиками без випічки: вийде навіть у лінивої господині

Печиво савоярді, що тане в роті, ніжний вершковий крем і яскравий шар фруктів. Цей торт готується елементарно, але точно підкорить вас своїм смаком. Десерт настільки легкий, що ви навіть не помітите, як з'їсте його, впевнена кулінарка Катерина Дібровська.
Інгредієнти:
- Сметана — 500 г
- Згущене молоко — 300 г
- Печиво савоярді — 400 г
- Персик консервований — 400 г
- Желатин — 15 г
- Вода — 150 мл
- Кава розчина — 250 мл
- Желе апельсинове — 1 уп.
Приготування:
Змішайте сметану зі згущеним молоком. Збийте міксером до однорідності. Персик розріжте навпіл і вийміть кісточку. Наріжте тонкими скибочками. Залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин. Розпустіть желатин на паровій бані. Коли охолоне, додайте в сметанну масу. Перемішайте. Поставте у холодильник на 5−7 хвилин.
Заваріть міцну чорну каву. Умочіть половину печива в каві і викладіть на дно форми. Змастіть кремом, а зверху розкладіть шматочки персика. Викладіть другий шар печива, потім крем, персики і знову крем. Поставте в холодильник мінімум на 2 години.
Желе зробити згідно з інструкції і поставити у прохолодне місце. Торт витягнути з холодильника, зверху можна прикрасити персиками і залити желе, як на фото. Можна просто зверху затерти шоколадом і смакувати.
Раніше «ФАКТИ» пропонували рецепт неймовірно смачного чізкейку-пахлави.
1087Читайте нас у Facebook