- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 08.07 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 08.07 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 08.07 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
- 08.07 21:00 Яка білизна має бути під облягаючим одягом влітку: ці поради стануть у нагоді
- 08.07 20:44 «Голубці у листі буряка — це справжній делікатес», — кулінарка Оксана Вознюк
- 08.07 20:33 Більше місяця боролись за життя: воїн з Вінниччини не пережив удару російською ракетою
- 08.07 20:06 Лимонно-вівсяне печиво: чудовий варіант для любителів солоденького, які слідкують за талією
- 08.07 19:56 Скорпіонам — «Сонце», Левам — «Дев'ятка Пентаклів», а Тельцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 9 липня
- 08.07 19:44 Окупанти відкриють новий фронт: експерт розповів, куди ворог завдасть нового удару і кому варто побоюватися
- 08.07 19:18 Сексі-мама: популярна танцівниця назвала свою слабкість
- 08.07 19:00 Вісім років потому: Максим Галкін показав, як подорослішала їх з Аллою Пугачовою донька Ліза
Вівсянка із зеленим базиліком і козячим сиром: найсмачніший сніданок літа

Вибір страв для сніданку не такий великий, як, скажімо, для вечері. Яєчня, омлет, сирники, оладки, вівсянка…
Але навіть вівсянка може бути делікатесом, якщо підійти до процесу її приготування творчо.
Рецептом страви поділилася кулінар Ольга Носуль, яка пропонувала приготувати полуничний десерт із коричневим цукром.
- Така вівсянка сподобається навіть найвибагливішим гурманам, — каже Ольга Носуль. — Готується вона дуже швидко, що важливо вранці, коли поспішаєш на роботу.
Вівсянка із зеленим базиліком і козячим сиром
Із розрахунку на порцію
- Пів склянки вівсяних пластівців
- Пів склянки води
- Базилік (за смаком)
- Столова ложка оливкової олії
- Шматочок м'якого козячого сиру
Зварити вівсяну кашу на воді. Викласти в піалу, доповнити шматочком м'якого козячого сиру та листям свіжого зеленого базиліку. Полити оливковою олією.
Солити не потрібно, оскільки використовуємо досить солоний козячий сир.
Смачного!
Нагадаємо рецепт десерту «Розрада в дощовий день».
Фото з альбому Ольги Сметанської
441Читайте нас у Facebook