- 17:55 Російські агенти намагалися підірвати українського військового у Харкові
- 17:51 За це і стоїмо: популярний музикант вперше показав своїх дітей
- 17:38 «Ми ще не Ізраїль. Але ми ним станемо! І всім тоді мало не покажеться…»: Віталій Чепинога про «коаліцію сц#кунів»
- 17:22 На Кінбурнській косі російські десантники застрелили своїх та викинули у море: повідомляє рух «АТЕШ»
- 17:04 400 тисяч доларів за «голову» Гордона: СБУ запобігла ще одному замаху на відомого журналіста
- 16:53 Найдорожчий подарунок: зірка серіалів вперше став батьком
- 16:47 Як росіяни планували вбити Зеленського: Малюк розкрив деталі спецоперацій
- 16:34 Веселе життя: Меган Маркл нарешті прокоментувала танці з принцом Гаррі у лікарні
- 16:27 «Треба шукати союзницькі мости для того, щоб Україна зайнялась своїм ядерним озброєнням», — Володимир Горбулін
- 16:20 МОЗ замість справедливого регулювання обмежилося вибірковими домовленостями, — експерт про ціни на ліки
- 16:20 У Білгород-Дністровському є загиблі після удару балістикою, під завалами шукають людей
- 16:05 Оригінальний сніданок від Пави: готується за 10 хвилин, а виглядає на всі 100!
Холодний борщ «У чоловіка іменини»: ідеальна перша страва у літню спеку

Гарячі страви — улюблена їжа багатьох людей. Але коли надворі триває по-справжньому літня спека, то меню можна урізноманітнити корисним і смачним холодним борщем.
Поради з його швидкого приготування дають автори Телеграм-каналу «Смачно та просто».
Родзинкою страви є те, що подають її в холодному вигляді. Це дозволяє не тільки зберегти аромат і смак кожного інгредієнта, але і наситити борщ різноманітними корисними речовинами.
Крім того, приготування холодного борщу не відбере у вас багато часу і не змусить годинами простоювати біля плити.
Також подавати холодний борщ варто під ту пісню, яку обрали автори рецепту — так він смакуватиме ще краще!
Інгредієнти:
- буряк (варений) — 2 шт
- огірок — 4 шт
- кріп
- зелена цибуля
- яйця — 2 шт
- сіль
- лимонна кислота 0,5 ч.л.
- кефір
- вода.
Як готувати
Усі тверді складники слід натерти на тертці та перекласти у каструлю. Далі заливаємо кефіром, розбавленим з водою. Додаємо сіль і перець за смаком, посипаємо різаним кропом.
Смачного!
Зверніть увагу також на рецепт томатного гаспачо — цей популярний іспанський суп можна вживати навіть у спеку як в гарячому, так і в холодному вигляді.
1588Читайте нас у Facebook