- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Делікатесний салат із черешнею: гурмани будуть у захваті

Багато хто вважає, що ягоди можна використовувати тільки в десертах, але це помилка. Наприклад, черешня і полуниця додадуть салатам пікантного смаку. Такі закуски є в меню багатьох ресторанів. Але чому б не приготувати незвичайну страву вдома?
Рецептом салату з черешнею та сиром із пліснявою з «ФАКТАМИ» поділилася українська співачка Анна Конда, яка раніше пропонувала приготувати салат із фетою, томатами та полуницею.
- Цей вишуканий салат приготувати легко і просто, — каже Анна Конда. — Ось рецепт.
Салат із черешнею та сиром із пліснявою
На 2 порції
- Черешня -200 г
- Сир із пліснявою — 100 г
- Листя салату — 60 г
- Кедрові горішки — 20 г
Для заправки:
- 1 столова ложка меду,
- сік лимона
- 3−4 столових ложки оливкової олії.
Промиваємо і подрібнюємо листя салату, викладаємо його на тарілку. Очищаємо ягоди від кісточок і ділимо на половинки. Додаємо їх до салату разом із нарізаним кубиками сиром із пліснявою. Посипаємо горішками та поливаємо заправкою.
Смачного!
Нагадаємо рецепт салату з карамелізованою грушею.
Фото з альбому Анни Конди
203Читайте нас у Facebook