- 12:20 «Через вибух кімната засяяла темно-червоними кольорами»: зірка фільму «Я, „Побєда“ і Берлін» Микита Васейко про виклики під час великої війни
- 12:04 Один з лідерів УПЛ звільнив головного тренера після нічиєї з «Динамо»
- 11:33 Туреччина готова взяти зобов’язання щодо спостереження за можливим припиненням вогню в Україні, — ЗМІ
- 11:19 Вартість вітчизняних ліків не знизилася, попри заборону маркетингових договорів, — експерт
- 11:11 Російські агенти намагалися підірвати наряд поліції біля Рівного
- 11:06 Штучний інтелект проти розрухи: політолог Філіндаш назвав шлях розвитку України
- 10:46 Водолії будуть нарозхват, а на Тельців чекає фінансовий сюрприз: гороскоп на тиждень 12 — 18 травня
- 10:21 «Ощадбанк» анулює частину «пенсійних» карток: які з них будуть заблоковані і коли
- 09:55 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 09:31 Вогкість та холод із Північної Європи йдуть в Україну: у другій декаді травня синоптики прогнозують температуру нижче за норму
- 09:06 «Кремлівський пацієнт цілком відвертий. Він дав зрозуміти, що попереду — вічна війна»: Олександр Невзоров про «переговорну» пропозицію путіна
- 08:41 Росіяни атакували дронами потяг на Донеччині та Одещину
Салат з полуницею, куркою та шпинатом: смачно, як у ресторані

Салати з полуницею, черешнею та іншими ягодами дуже популярні у ресторанах й коштують чимало. То чому б не спробувати приготувати таку страву вдома?
Рецептом страви поділилась українська співачка та фуд-блогерка Анна Конда.
— Такий салат ситний та смачний, — говорить Анна Конда. — Рецепт такий.
Полунично-шпінатовий салат з куркою
Інгредієнти (на 2 порції):
- 60 г — шпинату;
- 150 г — запеченого або відвареного курячого філе;
- 200 г (10−12 шт.) — полуниці;
- 30 г горішків кешʼю.
Для заправки: оливкова олія (хоча можна використати й лляну чи іншу за вашим смаком), мед та гірчиця, сіль та перець.
Викладаємо на тарілочки шпинат, додаємо порізані на шматочки куряче філе та полуницю. Заправляємо та посипаємо подрібненими горішками кешʼю.
Смачного!
.jpg)
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати теплий салат з овочами та куркою.
Читайте також: Салат «Гніздо зозулі»: гості точно будуть у захваті
Фото з альбому Анни Конди
570Читайте нас у Facebook