Євген Клопотенко показав свою «нову любов»: «щось таке українське і при цьому незвично нове»
Кулінар Євген Клопотенко відомий українцям своїми гастрономічними експериментами — він готує по-своєму як страви української, так і екзотичних кухонь.
Але цього разу його рецепт, що його Євген виклав в Instagram, викликав справжній шок.
Адже він приготував… соняшники.
Спосіб приготування
З двох молодих соняхів зрізають листочки і до половини насіннєві коробочки, та нарізають шматочками.
Далі отримані соняшникові смужки треба посмажити на пательні з вершковим маслом (50 г). Присмачують страву соком лимона, дрібкої пластівців перцю чилі, сіллю і перцем до смаку.
Готова страва викладається на квітку соняха.
«Милуюся, млію від задоволення, закохуюся у щось таке українське і при цьому незвично нове», — передав Євген свої фінальні враження від експерименту.
А прихильникам більш традиційних страв з «українським акцентом» можна запропонувати котлети-гречаники.
3061Читайте нас у Facebook