ПОИСК
Книга рецептів

Відомий кулінар поділився маминим рецептом маринованих помідорів з бадиллям моркви: гості будуть у захваті

15:49 20 серпня 2023
помідори

Кулінар Євген Клопотенко, який нещодавно вразив українців рецептом смаженого соняшника, розповів, що його мама готує дуже смачні помідори з бадиллям моркви.

Така закрутка подобається всім їхнім родичам та знайомим.

Тож Клопотенко запропонував приготувати мариновані помідори за маминим рецептом. Маринувати помідори кулінар радить у 3-х літровій банці.

Інгредієнти:
2 кг середніх помідорів
4 листки морквяного бадилля
1 л води
4 ст.л. цукру
1 ст.л. солі
70 мл оцту.

РЕКЛАМА

Приготування:
На дно трилітрової банки викласти морквяне бадилля.

Вимити та висушити помідори та щільно заповнити ними банку.

РЕКЛАМА

Залити помідори окропом, коли вода охолоне, злити її та залити окропом знову.

Поки помідори настоюються в окропі, приготувати маринад.

РЕКЛАМА

Для цього закип'ятити у каструлі 1 л води, додати 4 ст.л. цукру та 1 ст.л. солі. Влити у маринад 70 мл оцту та ретельно перемішати.

Вдруге зливши з помідорів воду, залити їх маринадом й закрутити простерилізованими кришками.

Перевернути банки та залишити їх в такому стані десь на добу. Зберігати у прохолодному місці.

Нагадаємо, суддя кулінарного шоу «МайстерШеф Україна» Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати соковиті курячі гомілки у хрусткому тісті.

5438

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів