- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
- 23.05 20:08 Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу
- 23.05 19:58 Продати квартиру «задешево» не вийде: які податки та збори доведеться заплатити державі
- 23.05 19:54 Дівам — «Колесо Фортуни», Козорогам — «Маг», а Рибам — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 24 травня
- 23.05 19:52 Помер чемпіон та володар Кубка СРСР у складі «Динамо» Лобановського
- 23.05 19:44 ВПК рф похвалився новим автоматом: що про нього відомо
- 23.05 19:22 Сексу не було: переможниця «Холостяка» відреагувала на зізнання «Терена»
Приготувати зможуть навіть діти: запашний десерт для шоколадоголіків від Лізи Глинської

Відома українська кулінарка Ліза Глинська, яка раніше розповіла, як приготувати шоколадний торт «Прага» в домашніх умовах, поділилася рецептом ароматного шоколадного десерту.
«Друзі, сьогодні ми з вами приготуємо ароматний та надзвичайно смачний десерт для шоколадоголіків. Цей десерт готується дуже легко та приготувати його зможуть навіть діти. Обов'язково спробуйте!» — написала вона.
Читайте також: «Квіти з пластичного чорного шоколаду мають присмак трюфельних цукерок», — кондитерка Наталія Лупич
Інгредієнти:
— 200 г чорного шоколаду (70%)
- 180 г вершкового масла (жирністю 82%)
- 250 г яєць (5 шт)
- 150 г цукру (6 ст. л. з гіркою)
- 2 г солі (1/3 ч. л.)
- 30 г борошна (1 ст. л. з гіркою)
- (додатково) 20 г какао-порошку (2 ст. л. без гірки)Спосіб приготування:
— Об'єднуємо шоколад, вершкове масло та розтоплюємо на паровій бані або в мікрохвильовці. Перемішуємо до однорідної консистенції.
- Змішуємо яйця з цукром за допомогою вінчика.
- Беремо роз'ємну форму діаметром 20−22 см, змащуємо маслом та присипаємо какао-порошком.
- Додаємо шоколад з вершковим маслом до яєчної маси (яйця мають бути кімнатної температури). Перемішуємо.
- Додаємо сіль та борошно за допомогою сита. Перемішуємо, щоб не було комочків.
- Переливаємо шоколадне тісто в підготовлену форму.
- Ставимо форму в розігріту до 160 градусів духовку з конвенцією на 25 хвилин.
- Дістаємо форму з духовки, даємо десерту охолонути, потім, ставимо на 3−4 години в холодильник і тільки після цього знімаємо форму, присипаємо какао-порошком та нарізаємо.
- Готово, куштуємо та насолоджуємось.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати шоколадний десерт із лохиною.
4781Читайте нас у Facebook