Маринований червоний болгарський перець: приготуйте, адже це надзвичайно смачно
М'ясистий червоний перчик як раз підходить для маринування. Він виходить смачним, кисло-солодким, ідеальним для святкового столу, пояснює кулінарка Людмила Гурова.
Маринований перець
Інгредієнти:
2 кг готового чищеного перцю
1 літр води
2 столові ложки солі
200-грамова склянка цукру
Склянка олії
120 мл оцту
Приготування
Закип'ятити воду, додати сіль, цукор, олію, оцет, потім покласти частинами перець, варити 10−15 хвилин.
Викладати у чисті, стерилізовані банки, доливаючи до верху маринадом. Закатати, перевернути догори дном та накрити ковдрою до повного вистигання.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати справжній хіт цієї осені — запіканку з баклажанів та картоплі. Рецептом поділилася Тетяна Литвинова.
49437Читайте також: Овочева сковорідка, як в ресторані: рецепт від відомої кулінарки Оксани Вознюк
Читайте нас у Facebook