- 00:14 Підсумки клубного чемпіонату світу-2025 з футболу: усі результати та відеоогляди матчів
- 13.07 22:29 «Пастка успішності»: чому в усьому світі люди перестають гнатися за досягненнями
- 13.07 22:02 Фантастично смачний малосольний кавун: готується дуже просто
- 13.07 21:32 Дивився вдалину: Кеті Перрі та її колишнього Орландо Блума застукали разом у відпустці
- 13.07 21:02 Вигорів газон через спеку: як можна його швидко врятувати
- 13.07 20:34 З перших місяців війни боронив країну: на Донеччині поліг вчитель з Чернігівщини
- 13.07 20:25 Частина Сум залишилася без світла після нальоту дронів
- 13.07 20:06 Піца з цукіні та моцарелою: можна тим, хто на дієті
- 13.07 19:51 На відновлення України залучили додаткових € 3,6 млрд, — Кулеба
- 13.07 19:39 Трамп підриває зусилля України з відновлення країни — ЗМІ
- 13.07 19:29 В Україні запрацювала автоматична система постановки на військовий облік: що важливо знати
- 13.07 18:59 Близнюкам — «Четвірка Кубків» та несподіване прозріння, Козерогам — «Туз Денаріїв» та новий етап: Таро-прогноз на 14 липня
Бургер від шефа «Пекельної кухні» Алекса Якутова: так смачно виглядає, що неможливо відмовитись

Шеф-кухар, ресторатор, ведучий шоу «На ножах» і «Пекельна кухня» на Новому каналі Алекс Якутов замість казок у дитинстві читав книги рецептів, а в 12 років вже сам приготував шарлотку. Тож не дивно, що саме він згодом став випускником престижної італійської школи IFSE (Italian Food Style Education) — єдиної кулінарної школи, що відзначена Генеральним секретаріатом Італійської республіки титулом «Італійська Досконалість».
Однак окрім страв італійської кухні, Алекс цінує м'ясні смаколики американської кухні.
Цього разу він показав в Instagram, як готує бургер з курячою котлетою.
Як бачимо, кулінар власноруч випік булочки для своїх гамбургерів, а також приготував фарш, до якого зокрема додав італійський пармезан (при цьому ніякого яйця в рецепті немає).
Смажачи котлету, Якутов рекомендує поливати її жиром, що утворюється на пательні, — так вона стане більш соковитою і рум'яною.
Подавати бургер слід з гострим соусом типу тар-тар додаванням дрібно нарубаної зелені. А ось булочку перед викладанням на неї котлети треба обов'язково змазати томатним соусом.
Нагадаємо, раніше «ФАКТИ» розповіли, як спекти вдома дріжджові булочки для гамбургерів не гірші, ніж у Алекса Якутова.
339Читайте нас у Facebook