- 14.05 22:28 Ці речі варто прибрати перед приходом гостей: чому деякі нюанси дуже важливі
- 14.05 22:01 Наймодніше морозиво: готується миттєво
- 14.05 21:32 Селена Гомес відповіла на чутки про зраду її нареченого Бенні Бланко
- 14.05 21:25 «Шахтар» у серії пенальті переміг «Динамо» і став 15-разовим володарем Кубка України: відеоогляд матчу
- 14.05 21:01 Пересадка квітучої полуниці: як це зробити, щоб не втратити врожай
- 14.05 20:45 «У своїх роботах прагну передати подих миті», — художниця Ольга Ковтун
- 14.05 20:33 Його відрізняли турбота та працьовитість: на Сумщині загинув воїн з Прикарпаття
- 14.05 20:06 Ідеальний медовик, який завжди виходить: приготуйте, бо дуже смачно
- 14.05 19:46 Мобілізація по-новому: що змінилося з травня для військовозобов’язаних
- 14.05 19:19 Як припинити пити: відомий блогер попросив про допомогу
- 14.05 19:12 Міськрада Одеси витрачає мільйони бюджетних коштів на проектування, хоча я готовий оплатити роботи на Інклюзивному пляжі приватним коштом, — Юрій Дегас
- 14.05 18:59 Дівам — «Паж Кубків» та несподівані новини, Козерогам — «Сімка Мечів» і обережність: Таро-прогноз на четвер, 15 травня
Крем-супи вирізняються ніжною консистенцією. Ласувати ними в холодний осінній день — райська насолода. До таких супів зазвичай подають грінки або тости.
На перший погляд, здається, що приготування такого супу — процес довгий і нудний. Але це тільки здається. Раз приготувавши такий суп, будете це робити знову і знову. Крм-супи дуже популярні в меню ресторанів. То чому ж не приготувати такі ласощі в домашніх умовах?
Рецептом страви, яка сподобається і дорослим, і дітям, поділилася кулінар Ардія Діаманті.
- Цей суп легкий і водночас досить ситний, — каже Ардія Діаманті. — Подавайте його гарячим. Як варіант подібний суп можна приготувати на курячому або овочевому бульйоні.
Овочевий крем-суп
- Відварена картопля — 4 штуки
- Відварена морква — 2 штуки
- Відварена цибуля — 2 шт
- Сіль
- Чорний перець
- Оливкова олія
- Свіжа зелень (за смаком)
Відварені овочі пропустити через блендер, додавши картопляний відвар та оливкову олію, посолити і поперчити. Збити до однорідної консистенції. Подавати з грінками та свіжою зеленню — кропом або петрушкою.
І смачного!
Нагадаємо рецепт французького цибулевого супу.
Фото з альбому Ольги Сметанської
403Читайте нас у Facebook