- 15:22 путін все ще тримає всі карти в Україні, не маючи причин здаватися — ЗМІ
- 14:49 В Україні оновили правила соціального захисту ветеранів: що важливо знати
- 14:39 Смерть у Харківському ТЦК: поліція розповіла свою версію
- 14:28 Меган Маркл посварилася з Кейт Міддлтон через плаття принцесси Шарлотти: палац розкрив деталі
- 14:23 ЄС готує новий удар по нафті та фінансам рф — ЗМІ
- 14:01 «Пане Трамп, визнати що сказав дурню — це нормально. Справжній сором — вперто гнати цю ахінею далі», — Олексій Давиденко про президента США та російські танки
- 13:54 Чергове попередження кремлю: Вашингтон погрожує новими санкціями проти рф
- 13:36 Держсекретар США Марко Рубіо назвав місце, де можуть відбутись нові переговори між росією та Україною
- 13:22 Тегеран готовий до ядерної угоди з Вашингтоном — ЗМІ
- 13:19 Папа Римський Лев XIV вступає на престол: світові лідери зібралися у Ватикані
- 13:09 «Росіяни не готові розмовляти зараз»: військовий експерт спрогнозував, коли відбудеться новий раунд переговорів між рф та Україною
- 13:07 Маленька російська армія таки воює проти великої радянської армії: журналістка про рапорт на звільнення комбата бригади «Магура»
Дуже смачний та корисний бутерброд: скуштуйте — не пошкодуєте

Хто ж не вміє приготувати бутерброд? Про це, напевно, багато хто подумав. Але бутерброди бувають різні. Одна справа — покласти на хліб скибочку сиру або шматочок ковбаси, інша — підійти креативно. Дуже смачні та ситні бутерброди виходять з авокадо. Його м'якоть має приємний свіжий смак. Важливо, щоб авокадо був стиглим. Рецептом чудового бутерброда з авокадо та яйцем поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати соковиті рибні котлети, які просто тануть у роті.
— Щоб м'якоть авокадо не потемнішала, збризніть її лимонним соком, — радить Елла Іванова. — Хліб для бутерброда виберіть якісний — свіжий та ароматний.
Бутерброд з авокадо та вареним яйцем
Цільнозерновий хліб
1 авокадо
Сіль
Лимонний сік
Перець
1 варене яйце
Оливкова олія та зелень (до смаку)
На скибочку хліба чайною ложечкою викласти м'якоть авокадо, збризнути її соком лимона і трохи посолити. Зверху натерти яйце. Збризнути оливковою олією. Доповнити свіжомеленим перцем. Прикрасити свіжою зеленню — наприклад, петрушки, кропу, кінзи, базиліка або руколи.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом смажених пиріжків із картоплею.
Читайте також: Сезон грибів у розпалі: готуємо смачний та ароматний суп
Фото з альбому Елли Іванової
41826Читайте нас у Facebook