- 13.06 22:28 Прикраса з історією: чому тіара знову в тренді
- 13.06 22:01 Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю
- 13.06 21:31 Хоче яхту та гарячих хлопців: Дженніфер Лопес надихається Леонардо Ді Капріо
- 13.06 21:00 Як побороти гниль на вишні: прості та доступні способи, що творять дива
- 13.06 20:35 Кабмін передав частину функцій від органів соцзахисту до Пенсійного фонду: що важливо знати
- 13.06 20:33 Завжди був готовий допомогти побратимам: воїн з Львівщини загинув у стрілецькому бою на Сумщині
- 13.06 20:06 Печиво «Горішки»: чудова випічка для ранкових чаювань
- 13.06 19:42 Окупація чи тиск: експерт розповів, чого очікувати на Сумському напрямку від ворога і в чому його головна мета
- 13.06 19:39 «Що швидше ми налаштуємося на довгу війну, то швидше війна завершиться», — Валерій Пекар
- 13.06 19:22 Дівам — «Зірка» та приємні враження, Козерогам — «Сонце» та заслужений відпочинок: Таро-прогноз на 14 червня
- 13.06 18:59 Одна карта — на всі рахунки: в Україні запроваджують відкритий банкінг
- 13.06 18:34 росія і КНДР шукають приховані способи вербувати військових з Північної Кореї, — аналітики
Вареники з вишньою зимою можуть бути не менш смачними, ніж улітку. Вишню можна використовувати як консервовану, так і заморожену. Якщо ви не підготували ягоду з літа, все це можна купити сьогодні в супермаркетах. Рецептом вареників з вишнями поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати банановий «брауні» без цукру, борошна та олії.
— Такі вареники сподобаються всім, хто їх скуштує, — каже Елла Іванова. — Вважаю, що це дуже вдалий рецепт. Якщо готуєте із замороженої вишні, спочатку її розморозьте, помістіть на сито, нехай стече зайва рідина. Консервовану вишню також попередньо помістіть на сито.
Вареники з вишнями
Тісто
Борошно — 250 г
Вода — 130 г
0,5 чайної ложки солі
Вершкове масло — 20 г
Начинка
Вишня (кількість — до смаку)
2 ст. ложки цукру
0,5 чайної ложки крохмалю
З'єднуємо борошно, воду, сіль та вершкове масло. Замішуємо тісто. Воно має полежати у харчовій плівці годину. Потім розкочуємо тонко й начиняємо вишнею. Спочатку на тісто кладемо суміш цукру та крохмалю, потім — ягоди. Відварити у підсоленій воді. Подавати зі сметаною чи медом.
І смачного!
Раніше кулінарка з Кривого Рогу поділилася рецептом дуже тонких млинців.
Читайте також: Чизкейк без основи з печива: подавати з конфітюром
Фото з альбому Елли Іванової
1271Читайте нас у Facebook