ПОИСК
Книга рецептів

Дуже тонкі млинці: про такі можна тільки мріяти

22:30 18 листопада 2023
тонкі млинці

Чи траплялося, що вам увечері або у вихідний день хочеться випічки або солодкого, але немає бажання йти в магазин? Тоді приготуйте млинці — це легко і просто. Повірте, що ці ласощі — не гірші за тістечко чи мафін. Перш за все, млинці свіжі, гарячі, ароматні. І, звісно, смачні — це головне.

За рецептом кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової вони виходять тонкими, як мереживо.

- Такі млинці може приготувати будь-яка людина без кулінарного досвіду, — каже Елла Іванова. — Я надаю перевагу не дуже солодким. Тоді їх можна їсти з медом або варенням. А ще такі млинці можна начинити, наприклад, сиром. І це дуже смачно!

Тонкі млинці

  • 1 яйце
  • 250 г молока
  • 1 чайна ложка цукру
  • Сіль — за смаком
  • 125 г борошна
  • 75 г окропу
  • 2 столові ложки вершкового масла

Збити яйце з цукром і сіллю, додати молоко, вершкове масло і борошно. Знову збити, щоб не було грудочок. Додати окріп. Перемішати. Накрити миску харчовою плівкою і залишити хвилин на 15. Смажити млинці на гарячій сковороді.

РЕКЛАМА

І смачного!

Нагадаємо рецепт млинців зі шпинату.

РЕКЛАМА

Фото з альбому Елли Іванової

РЕКЛАМА

19881

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів