- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 13.05 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 13.05 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 13.05 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 13.05 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 13.05 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 13.05 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 13.05 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 13.05 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 13.05 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 13.05 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 13.05 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
Авторка «Рибного сала» запропонувала новий салат «Корида» — справжню битву смаків

Фудблогерка Наталя Калніна — авторка багатьох оригінальних рецептів. Деякі з них вона записує від знайомих (як це стало з «Рибним салом», інші — придумає сама, експерементуючи на власній кухні.
Трохи інакше у кулінарки вийшло з салатом «Корида» — вона вперше скуштувала його на корпоративі у минулому році, і вирішила відтворити самотужки на цьогорічні свята.
«Корида — це справжня битва особистостей — матадора і бика. Коли я вперше попробувала салат з такою назвою, мені здалося, що його задумували як справжню „битву смаків“ — поєднання компонентів, що зазвичай не поєднуються, а також надають всій страві гостроти», — ділиться кулінарка.
Для приготування салату знадобляться:
- помідори -300 г
- крабові палички -200 г
- кукурудза -200 г
- сир плавлений — 100 г
Для сухариків:
- батон -4 скибочки
- оливкова олія -2−3 ст. ложки
- часник — 2 зуб
Для майонезу:
- рослинна олія -150 мл
- яйце -1 шт
- сіль -½ ч.л.
- цукор -1/3 ч.л.
- гірчиця Баварська — 1 ч.л.
- сік лимона -1 ст.
- часник -2−3 зуб.
Сам же процес приготування майстриня показала на відео.
Нагадаємо, що нещодавно король Великобританії Чарльз III святкував своє 75-ліття. І, на думку учасників обговорення у Мережі, Його Величність цілком міг би пригощати своїх гостей «Королівською шарлоткою» за рецептом Наталії Калніної. Адже в ній велика кількість яблук, а король з королевою полюбляють саме таку, корисну для здоров'я їжу.
2347Читайте нас у Facebook