- 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
- 20:06 Кошички з тіста філо: сміливо подавайте до святкового столу
- 19:53 Суд не заарештував Шабуніна, але закордонний паспорт відібрав
- 19:52 «Динамо» з червоною карткою не змогло обіграти клуб із Румунії: відеоогляд матчу
- 19:40 «Жуковщина» та мігранти: на що планують робити ставку окупанти при новому наступі
- 19:14 Закохані очі: Тарас Цимбалюк вразив шанувальників
- 19:01 Водоліям — «Паж кубків» та ностальгія, Дівам — «Закохані» та вибір між серцем і розумом: Таро-прогноз на 16 липня
- 18:32 Казка закінчилася: у принца Гаррі та Меган Маркл серйозні фінансові проблеми
Хліб у всьому голова — недарма існує таке прислів'я. За цим рецептом він виходить м’якеньким, пухкеньким, добре нарізається, не кришиться, ділиться кулінарка Магдалина Шершун, яка раніше давала рецепт гомбовців по-закарпатськи.
Складники:
- борошно в/г — 1,5 кг
- вода — 700 мл (±)
- дріжджі — 50 грам
- сіль -1 столова ложка
- цукор — 2 столові ложки,
- олія — 3 столові ложки
- оцет — 1 столова ложка
Технологія приготування:
До теплої води додати звичайні пресовані дріжджі ретельно об'єднати, додати сіль, цукор, олію та оцет, вимішати, додати попередньо просіяне борошно замісити м'яке еластичне тісто, яке не має липнути до рук, тобто добре вимісити. Накрити харчовою плівкою, поставити у тепле місце для збільшення тіста в об'ємі на 1,5 години. Як тісто підніметься перший раз, злегка обім’яти його, дати тісту ще раз підійти, аж тоді формувати хлібчик.
Форми і руки змащуємо олією без запаху, викладаємо тісто однакової ваги у змащені форми, даємо ще раз у формах хлібчикові піднятися не до кінця форми.
Випікаємо при температурі 200 градусів 30 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 20 хвилин.
Нагадаємо рецепт цибулевої чіабатти по-українськи.
19677Читайте нас у Facebook