З м'яса баранини можна приготувати масу смачних страв, наприклад запечену ногу баранчика. А фудблогерка із мільйонною підпискою Лусіне Кочарян пропонує фолловерам використати ребра ягняти, приготувавши їх із овочами.
ВІДЕО ДНЯ
На своїй сторінці в соцмережах вона розповіла, як готувати цю «неймовірно смачну, красиву та цікаву страву», яку потрібно подавати гарячою з хрумким свіжим хлібом — тоді це буде «щось».
Половину цибулі, перцю та баклажанів викласти на деко.
Зверху викласти нарізані кружальцями помідори, потім реберця. Додати сіль, спеції часник та масло.
Потім — ще один шар овочів, який також потрібно посолити та поперчити.
Залити томатом.
Противень закрити фольгою і відправити у духовку.
Готувати в розігрітій до 185 ° С духовці близько 2 годин, щоб м'ясо тануло у роті.
Посипати кінзою.
Про те, як приготувати янтики — одну з основних національних страв кримськотатарської кухні з прісного тіста з баранячим фаршем та гострими приправами, читайте на нашому сайті.