- 05:00 Принц Вільям святкує: майбутньому королю виповнилося 43 роки
- 04:04 Після ударів Ізраїлю по Ірану: що говорила Баба Ванга про початок Третьої світової війни
- 03:20 «Вау, русалка!»: дружина внука Алли Пугачової показала фігуру у бікіні
- 03:01 Зобов’язаний знати кожен власник кота: названо 6 основних правил котячого етикету
- 00:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21.06 22:27 Ефект Дідро: розуміння цього явища допоможе уникнути зайвих витрат
- 21.06 22:01 Спаржа з часником і пармезаном: королівські ласощі, які готуються дуже просто і швидко
- 21.06 21:31 Не дозволяла солодке: Дженніфер Еністон поділилась трьома важливими життєвими уроками від мами
- 21.06 21:02 Призводить до перевтоми: несподівані побічні ефекти надмірного вживання кави
- 21.06 20:35 Осиротів півторарічний син: захисник з Хмельниччини не пережив важке поранення, яке отримав у бою
- 21.06 20:07 Салат з ананасом на грилі та лохиною: справжня смакова бомба
- 21.06 19:43 Київ під загрозою окупації з білорусі? Експерт оцінив небезпеку та що потрібно росіянам для успішної атаки столиці
Салат з грушею та шароном: новорічний стіл буде особливим

Відкривати нові смаки — особливе задоволення. Тож спробуйте це зробити, готуючи незвичайні страви. Чи куштували ви колись салати з шароном? Якщо ні, час настав, бо нині сезон шарону. Приготуйте салат із шароном до свят. Мабуть, і для ваших гостей цей смак буде новим та особливим.
Подавайте страви у гарному посуді, тоді вони виглядатимуть апетитно. Можливо, у вас є різдвяний чи новорічний сервіз. Тоді саме час ним скористуватись. Гарне сервірування завжди надовго запам’ятовується.
Рецептом новорічної страви поділилася з «ФАКТАМИ» українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда, яка раніше розповіла, як приготувати салат з пекінської капусти, яблука та апельсина.
— Цей салат дуже вишуканий, — говорить Анна Конда. — Його смак сподобається тим, хто цінує особливе.
Салат з грушею та шароном
Інгредієнти (на 2 порції):
листя салату (100 г)
шарон — 1 шт.
груша — 1 шт.
волоські горіхи (можна й інші, які вам до смаку) — 4 шт.
оливкова олія та сік лимону для заправки
Викладаємо листя салату, додаємо порізані на шматочки грушку та шарон. Посипаємо подрібненими горішками, збризкуємо соком лимона та заправляємо оливковою олією.

Раніше Анна Конда поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом салату з моркви, яблука та кураги.
Читайте також: Салат з інжиру та козиного сиру: готується лише кілька хвилин
Фото з альбому Анни Конди
1193Читайте нас у Facebook