- 08:24 Їжте і не набирайте вагу: стало відомо, що їсть Надя Дорофєєва на сніданок
- 08:04 Левам та Скорпіонам — несподіваний прибуток, а у Риб — невеликий конфлікт із близькими людьми: гороскоп на 17 травня та порада від мольфара
- 16.05 22:27 Модний аксесуар літа-2025: підійде для будь-якого стилю та бюджету
- 16.05 22:01 Ця чудова закуска готується за п’ять хвилин: рецепт вас здивує простотою
- 16.05 21:31 Марить, що він бог, одружений з Дженніфер Еністон: зіркова акторка страждає від переслідувача
- 16.05 21:02 Додайте це до ранкової кави: як посилити спалювання жиру
- 16.05 20:45 «Арія Одарки з опери „Запорожець за Дунаєм“ геніально втілена у фарфорових штофах подружжям Трегубових», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 16.05 20:36 За службу отримав «Хрест Хоробрих»: на війні загинув лейтенант поліції зі Львівщини
- 16.05 20:08 Рогалики на сирному тісті: смачно так, що не відірватись
- 16.05 19:45 Окупанти не можуть здійснити прорив: експерт про літній наступ ворога
- 16.05 19:21 Курс долара до 25 травня: чи вплине на нього скасування «економічного безвізу» з ЄС
- 16.05 19:08 Частині українців виплатять по 11 тисяч гривень на людину: хто може претендувати
«Три молока» з мандаринами — ароматний новорічний десерт без випічки від суперфіналістки «МастерШефа» Ольги Рябенко

Ще один рецепт новорічного десерту запропонувала читачам учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко та розповіла, як приготувати «Три молока» з мандаринами. Напередодні вона поступилася переможниці 12-го сезону, якою стала Валерія Матрохіна. Втім, вона запам`яталася суддям та глядачам яскравими стравами.
«Продовжую ділитися з вами смачними та цікавими рецептами до новорічного столу. Їх ніколи не буває багато. Пропоную приготувати ніжний, соковитий та ароматний десерт без випічки, який точно вразить ваших гостей», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Молоко — 250 мл;
- Вершки 20−33% - 250 мл;
- Згущене молоко — 1 банка;
- Ванільний цукор — 8 г;
- Вода холодна — 200 мл;
- Желатин — 3 ст. л. (36 г) або 5−6 листків;
- Мандарини — 4 шт.
Читайте також: Новорічний салат з фетою та мандаринами: легкий та корисний
Приготування:
- Замочити желатин у холодній воді на 20−30 хв.
- Нагріти молоко і вершки, але не кипʼятити. Додати згущене молоко та ванільний цукор. При перших бульках зняти з вогню, додати желатин та добре перемішати. Якщо залишаються грудочки, процідити через сито.
- Мандарини очистити й нанизати на шпажку. Поставити у форму. Для цього можна використати пляшку.
- Залити молочною масою і поставити в холодильник до повного застигання.
«Неймовірний молочний смак та соковиті мандаринки — це те, що сподобається і діткам, і дорослим», — запевняя Ольга.
Про те, як приготувати десерт пана-кота з мандаринами, читайте на нашму сайті.
Фото Pixabay
410Читайте нас у Facebook