- 13:52 За квітень українці отримали субсидію на оплату комуналки у меншому розмірі: у ПФУ пояснили, чому так
- 13:21 путін не готовий до переговорів: Волкер висловився на адресу кремля
- 12:56 Дженніфер Лопес зазнала серйозної травми обличчя під час репетиції: як виглядає зараз красуня
- 12:20 Рятівна вишиванка: більш як 100-літній музейний експонат у Кременчуці слугує оберегом для воїнів
- 12:07 Гроші, цілі, кар’єра: до кого скоро прийде фінансове процвітання після періоду випробувань
- 11:45 Більше ніякого «рок-н-роллу» від машинки не побачите: як змусити пралку стояти нерухомо на місці
- 11:22 Від росії до Китаю і білорусі: хто одягає і озброює бійців КНДР, які воюють проти України
- 10:51 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 10:36 Гол-шедевр ударом зі своєї половини поля прикрасив матч чемпіонату Нідерландів
- 10:34 Намагався продати ворогу закриту інформацію про військові об’єкти Черкащини: СБУ затримала чергового зрадника
- 10:25 Вашингтон проти: США не хочуть бачити Зеленського на саміті НАТО
- 09:55 Зелена цибуля на зиму: як заготувати корисну зелень без втрат смаку та аромату
Багато хто чомусь думає, що дорогі страви смачніші за бюджетні. Це велика помилка. Бюджетні страви можуть бути не менш смачними. Одного разу один мішленівський шеф-кухар провів такий експеримент. У меню ресторану поставив пасту з томатами за ціною пасти з лобстерами. Гості закладу не могли повірити своїм очам і брали пасту з томатами, щоб зрозуміти, що ж у ній такого особливого. І ніхто не розчарувався! Багато хто говорив, що відчув смак дитинства. До слова, деякі знамениті страви мають просте походження. Спочатку їх готували в селянських сім'ях. І цей смак у багатьох людей, які багато досягли в житті, асоціюється з дитинством — найкращим часом життя.
Рецептом зимового овочевого рагу поділилася кулінарка Ардія Діаманті. Нагадаємо рецепт тавче гравче — квасолі по-македонськи.
- Цю страву подають гарячою, — каже Ардія Діаманті.
Зимове овочеве рагу
- Картопля-6 шт.
- Морква -2 шт.
- Буряк — 2 шт.
- Квасоля — 1 склянка
- Ріпчаста цибуля — 2 шт.
- Часник — за смаком
- Сало — 2 тонких шматочки
Буряк, моркву і картоплю порізати на слайси та просмажити на салі. Потім додати кільця цибулі. І ще прожарити. Після чого додати заздалегідь відварену квасолю. І все це протушкувати до повної готовності. Під час подачі додати розтертий часник.
І смачного!
Нагадаємо рецепт картопляних галушок із куркою та грибами.
Фото з альбому Ольги Сметанської
2520Читайте нас у Facebook