- 22.05 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22.05 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
- 22.05 21:30 Вікторія Бекхем порушила мовчання щодо сварки з Брукліном Бекхемом
- 22.05 21:01 Простий трюк для здорових помідорів: потрібне тільки молоко
- 22.05 20:45 «Ягідна галета з хрусткими бортиками з тіста — делікатес із делікатесів», — гастроблогерка Марина Гармаш
- 22.05 20:32 Троє діток лишились без тата: під Бахмутом загинув воїн з Рівненщини
- 22.05 20:17 Осліпнете від блиску: які «секретні» інгредієнти досвідчені домогосподарки додають у воду для миття підлоги
- 22.05 20:06 Готуємо український калач: рецепт запашної випічки до ранкової кави
- 22.05 19:57 У Кам’янському уклали меморандум на розвиток міста: мер Білоусов розповів деталі
- 22.05 19:44 Окупанти використовують штучний інтелект у нових дронах: на фронті з’явилася нова серйозна небезпека
- 22.05 19:22 «Захопити командира, убити всіх інших»: на CNN оприлюднили нові докази воєнних злочинів росії
- 22.05 19:03 Овнам — «Вежа» та раптові зміни, Терезам — «Зірка» та виконання бажань: Таро-прогноз на п'ятницю, 23 травня
Чарівний «іспанець», який легко покорить дівоче серце: біскофлан за рецептом блогерки-красуні

Приготувавши на Різдво пиріг, який допоміг збирати гроші для ЗСУ, фудблогерка Аліна FooDee після новорічних свят робила паузу у випуску нових відео.
В цей час вона, певно, відпочивала за кордоном — скоріше всього, у Іспанії.
Адже новий сезон Аліна почала з незвичайного десерту під назвою «біскофлан» (флан із шоколадним бісквітом та карамеллю). Такий десерт стовідсотково підкорить будь-яке дівоче серце, навіть якщо жінка або дівчина дотримується на дієти.
Особливість цього рецепту ще й у тому, що він готується в одній формі, хоча й складається з двох геть різних шарів — власне іспанського флану з карамеллю і шоколадного бісквіту.
Готування слід починати з карамелі: 50 г цукру заваріть у 1 столовій ложці води і доведіть до стану карамелі (вона повинна розподілитися по дну і стінках посуду).
Для шоколадного бісквіту візьміть:
- яйця — 2 шт.
- цукор — 70 г
- сіль — щіпка
- вершкове масло — 60 г
- молоко — 4 ст.л.
- борошно — 100 г
- розпушувач — 0,5 ч.л.
- какао — 20 г.
Для флану підготуйте:
- яйця — 4 шт.
- ванільний цукор — 10 г
- згущене молоко — 1 банка (380 г)
- молоко — 400 мл (заповнити банку з-під згущеного молока)
- дрібка солі.
Отриману масу флану виливаємо на готове шоколадне тісто і відправляємо в духову шафу, розігріту до 180 градусів.
Важливо: десерт готується на водяній бані, тож подбайте про ємність, в яку поставите форму з біскофланом.
Інші поради господині дивіться на відео.
Також рекомендуємо звернути увагу на рецепт мангової панна котти від Алекса Якутова, який допоможе створити «тропіки вдома».
427Читайте нас у Facebook