- 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Брускета з м’яким сиром і буряком: прекрасна ідея для перекусу

Багато хто з нас любить бутерброди. Це смачно і ситно, а головне — готується він дуже швидко.
Щоправда, годувати бутербродами гостей якось зараз не в моді. Інша справа — запропонувати брускети. Хліб попередньо підрум'янюється в тостері. А далі потрібно включити фантазію. Можна доповнити хліб сиром, червоною рибою, оселедцем, шинкою або бужениною і, звісно, якимось овочами та зеленню.
Ідеєю варіантів брускети поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Якщо гості на порозі, приготуйте 3−4 види брускети, — каже Ардія Діаманті.
Брускета з сиром і часником та виноградом
- Чорний хліб — 4 скибочки
- Виноград — 12 ягід
- М'який сир — 4 столові ложки
- Часник — 2 зубчики
Хліб, підрум'янений у тостері, намазати блендованою сумішшю м'якого сиру і часнику, прикрасити виноградом.
Брускета з буряком і ковбасою
- Батон-4 скибочки
- М'який сир -4 столових ложки
- Буряк — 1 шт.
- Ковбаса -4 колечка
- Базилік — за смаком
Підрум'янений у тостері батон доповнити м'яким сиром і слайсами буряка. Зверху — ковбасою та листочком базиліку. Ковбасі надати яскравості шматочком буряка.
І смачного!
Нагадаємо рецепт хліба з помідорами та часником по-каталонськи.
Фото з альбому Ольги Сметанської
457Читайте нас у Facebook