- 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
- 19:47 Окупанти визначили пріоритетний напрямок для атак, — аналітики
- 19:21 Не хотів бачити ні Макрона, ні Зеленського: ЗМІ пояснили, чому Трамп достроково покинув саміт «Великої сімки»
- 19:15 Віра Брежнєва змінила зачіску і знялась топлес: «Стала схожою на героїню «Елен і хлопці»
- 18:56 Можуть заблокувати картку навіть за переказ від родичів: що потрібно знати українцям
- 18:26 Названо розмір пенсій народних депутатів: хто отримує найбільші виплати
Рулет з маком сьогодні купити не проблема. Проблема — знайти смачний. Адже в одному випадку мало начинки, в іншому вона надто солодка, у третьому — тісто не дуже смачне. Тож чи не краще приготувати ідеальний рулет самотужки? Рецептом смаколика поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати пишні та смачні оладки без яєць.
— У цьому рулеті я використовую готову макову начинку, — каже Елла Іванова. — Вона продається у багатьох магазинах. Цей рулет — справжнє смакота. Скуштуйте — та переконайтесь у цьому самі.
Рулет з маковою начинкою
Тісто
150 г молока
40 г цукру
Сіль
1 жовток
30 г олії
7 г пресованих дріжджів
4 г ванільного цукру
300−320 г борошна
30 г вершкового масла
Для змащування
1 жовток
1 столова ложка молока
2 г ванільного цукру
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, залишити на годину. Робимо обминання та залишаємо ще на пів години. Розкачати на силіконовому килимку. Викласти начинку. Сформувати рулет. Залишити у теплому місці на пів години. Змастити жовтком із молоком та ванільним цукром.
Випікаємо за температури 180 градусів 30−40 хвилин.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом незвичайних трояндочок з яблуками, які готуються швидко та виходять смачними й гарними.
Читайте також: Просто все змішайте: готуємо ліниві пиріжки зі святкових залишків
Фото з альбому Елли Іванової
1856Читайте нас у Facebook