Ризотто на курячому бульйоні: аромат і смак вас вразять
Ризотто зараз можна спробувати у багатьох ресторанах. Але будьте готові, що ціна може вас вразити більше, ніж смак страви. Тому краще навчитися його готувати в домашніх умовах. Це не складно. Можливо, ця страва стане вашою улюбленою. Подавайте ризотто у гарній тарілці.
Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Цю страву також можна готувати на яловичому чи овочевому бульйоні, — каже Ардія Діаманті. — Смачно та бюджетно! І що важливо, ситно. За бажанням декоруйте страву листям салату або руколою.
Ризотто на курячому бульйоні
- Рис — 200 г
- Куряче філе — 150 г
- Цибуля — 1 шт.
- Пармезан — 100 г
- Сіль на смак
Обсмажити рис практично на сухій сковороді, трохи змащеній оливковою олією. Після цього додати курячий бульйон у пропорції: дві частини рідини на одну частину рису. Тушкувати, постійно помішуючи.
Наприкінці приготування додати куряче м'ясо та цибулю, порізані кубиком. Страва має вийти кремоподібної консистенції.
Готову страву можна доповнити пармезаном чи будь-яким іншим улюбленим сиром, натертим на тертку.
Смачного!
Раніше відомий ресторатор Лібкін поділився рецептом паельї з куркою та білими тюльпанами, а знавець кулінарії Тетяна Литвинова розповіла про всі секрети приготування «правильної» запіканки з капустою та беконом.
Фото з альбому Ольги Сметанської
483Читайте нас у Facebook