Фудблогер Олексій Міль, який раніше поділився рецептом салату під назвою «Святковий», розповів, як приготувати тушковану капусту, яка «завалялася в холодильнику».
ВІДЕО ДНЯ
На своїй сторінці у соцмережах він докладно розповів, як це зробити, зазначивши, що з набору таких продуктів виходить капуста по-турецьки. Час приготування — 35 хвилин.
У велику каструлю вливаємо олію, вкидаємо фарш і, розбиваючи грудочки, готуємо 6−7 хв.
Додаємо нарізаний шматками помідор та цибулю напівкільцями, дрібно порублений часник, томатну пасту. Все гарно вимішуємо і тушкуємо на середньому вогні 5 хв.
Додаємо сіль, перець, паприку, хмелі-сунелі. Перемішуємо і готуємо ще пару хвилин.
Вкидаємо в каструлю шинковану капусту. Перемішати та при закритій кришці готувати близько 20 хв. Воду не потрібно доливати, нехай готується у власному соку. Готуємо на невеликому вогні, періодично перемішуючи.
Коли капуста стане м’якою, додайте сметану, протушкуйте ще пару хвилин — і готово.