ПОИСК
Книга рецептів

Фаршировані яйця з тунцем: гості будуть у захваті

20:17 23 лютого 2024
фаршировані яйця

Фаршировані яйця — це швидка, проста, досить поживна та дуже смачна закуска. Яйця, фаршировані тунцем, можна подавати як до святкового столу, так і на кожен день. Чудовий перекус з мінімумом турбот, ділиться кулінарка Наталія Бевза.

Інгредієнти:

6 яєць

½ банки тунця у власному соку

РЕКЛАМА

сіль, перець до смаку

лимонний сік

кріп (можна зелену цибульку)

РЕКЛАМА

насіння кунжуту (попередньо трішки підсмажити на сковорідці)

майонез (за бажанням)

РЕКЛАМА

Приготування

Яйця відварюємо 5−7 хв. Чистимо й розрізаємо на дві половинки. Виймаємо жовток. Тунець розминаємо виделкою. Додаємо жовтки й розминаємо масу. Збризкуємо соком лимона, додаємо спеції до смаку й дрібно порізану зелень. Перемішуємо. Посипаємо зверху насінням кунжуту.

Раніше ідеєю приготування різнобарвних фаршированих яєць поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

Читайте також: Домашні роліні з картоплею, грибами та бринзою від Лізи Глинської — дуже смачні та швидкі у приготуванні

745

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів