- 21:35 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21:30 Ситуація напружена: син Девіда Бекхема Бруклін проігнорував лицарське звання батька
- 21:01 Як вибрати солодкий кавун у магазині: є перевірені методи
- 20:52 Україна U21 у грі з червоною карткою поступилася Нідерландам і вилетіла з Євро-2025: відеоогляд матчу
- 20:45 «Милуючись трояндами художниці Олени Нестерової, неначе відчуваєш їх аромат», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Зробив свідомий вибір на користь військової служби: війна забрала життя 24-річного прикордонника з Чернігівщини
- 20:06 Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
- 19:54 Близнюкам — «Зірка», Овнам — «Імператор», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 19 червня
- 19:48 У Києві назвали кількість загиблих під час ракетної атаки росіян
- 19:44 Окупація Покровська: навіщо росіянам місто та як його оборона може вплинути на бойові дії
- 19:18 Бачу лише єдиний шлях: Ксенія Мішина вразила зверненням
- 19:02 Смерть Майла Джексона: колишній адвокат зірки заявив, що знає, чому насправді загинув співак
Паста — улюблена страва багатьох з нас. По-перше, вона смачна. По-друге, ситна. По-третє, досить бюджетна. Звісно, можна купити пасту у магазині. Навіть справжню італійську, адже паста родом з Італії. Приготування ж домашньої пасти хоч і займе час, але ви зрозумієте, що вона особлива. А якщо до її складу входить броколі, то й поготів. Незвичайним рецептом страви поділилася відома українська кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати дуже смачний соус до пасти.
— Це дуже просто, смачно та швидко, — каже Елла Іванова. — Напевно, таку пасту ви ще не куштували. Але це варто зробити. Вона навіть колір має незвичайний.
Паста з броколі
130 г броколі
150−170 г борошна
Олія
Сіль
Перець
Лавровий лист
Для подачі
Вершкове масло
Сир фета
Проварити броколі та подрібнити, додавши сіль, перець, столову ложку олії, петрушку. Додати борошно й замісити тісто. Закип'ятити воду, додавши сіль та лавровий лист. Кухонними ножицями відрізати від тіста шматочки й кинути у киплячу воду. Виймати, коли спливуть. Подавати з натертою фетою та вершковим маслом.
І смачного!
Раніше італійська фуд-дизайнерка Рафаелла Чіттадіні розповіла в інтерв'ю «ФАКТАМ» про створення незвичайних видів пасти.
Читайте також: Додайте трохи пармезану: рецепт улюблених спагеті Меган Маркл
Фото з альбому Елли Іванової
292Читайте нас у Facebook