Ароматний цитрусовий цукор: можна додавати в напої, десерти та випічку
Цитрусовий, м'ятний, лавандовий цукор можна купити зараз і в магазинах — щоправда, коштує він недешево. Продається такий цукор зазвичай у маленьких пакетиках. То чому ж не приготувати смаколик в домашніх умовах? Тим більше, що це дуже легко.
Не за горами Великдень. Такий запашний цукор можна додати й у святкову випічку. А який смачний лимонад із цитрусовим цукром! Напевно, у вас з'являться і свої ідеї щодо його використання. Проявляйте у кулінарній творчості винахідливість — і ви відкриєте для себе нові смаки. Та й не лише для себе — для рідних та близьких теж.
Рецептом чудового цитрусового цукру поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як зробити домашній сир з йогурту.
— Цей цукор завжди знадобиться у вашій кулінарній творчості, — каже Елла Іванова.
Цитрусовий цукор
Цедра лайма
Цедра лимона
Цедра апельсину
300 г цукру (можна взяти частину білого, частину — коричневого)
Натерти цедру цитрусових (без білої частини, що зазвичай гірчить), змішати із цукром. Помістити у банку. Зберігати у холодильнику.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом млинців без борошна та цукру — ніжних та смачних.
Читайте також: Незвичайний десерт: без випічки та олії
Фото з альбому Елли Іванової
293Читайте нас у Facebook