Смачніше м’яса: приголомшлива й ніжна запіканка з капустою на сковороді
Під час Великого посту, який завершується 5 травня, дуже хочеться м’яса. Відчути його смак можна, не порушивши посту. Для цього потрібно лише приготувати дивовижний пиріг з капусти, рецептом якого поділилась фудблогерка з Німеччини на каналі «Доброго ранку». До речі вона пише, що рецепт підходить і тим, хто намагається позбутись зайвої ваги.
Якщо у вас вдома є капуста і цибулина, приготуйте цей простий і смачний рецепт смаженої капусти, яка смачніше м’яса. Смак капусти в цій запіканці просто приголомшливий, а готується вона дуже швидко.
Інгредієнти:
- 1 кг капусти (нашаткувати)
- 1 цибулина (нарізати)
- 1 морква (натерти на крупній тертці)
- 4 яйця
- 2 ст. л. борошна
- пучок петрушки
- пучок зеленої цибулі
- сіль, перець, копчена паприка за смаком
Приготування:
У сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо цибулю і моркву до напівготовності. Додаємо до овочів капусту. Смажити все разом ще 7 хвилин. Приправити за смаком сіллю, чорним перцем та копченою паприкою.
Дати овочам трохи схолонути, а тим часом приготувати заливку. Для цього добре збити 4 яйця і 2 столові ложки борошна. До суміші додати дрібно порізані пучок петрушки та пучок зеленої цибулі.
Змішати яєчну суміш зі смаженою капустою.
На пательню покладіть пергамент, змастіть його оливковою олію та вилийте підготовлену суміш капустно-яєчну суміш. Обсмажуємо її на повільному вогні 7 хвилин, або до золотистого стану країв запіканки. Потім переверніть запіканку за допомогою тарілки (див. відео) і продовжуйте обсмажувати її з іншого боку ще 7−10 хвилин.
Готову запіканку полити соусом. Для його приготування зміксуйте 2 зубці часнику, трохи петрушки, 3 ложки йогурту, 1 столову ложку гірчиці та чорний перець.
Нагадаємо рецепт пирога з капустою.
5026Читайте нас у Facebook