- 14:55 Гасити чужі пожежі небезпечно: чому шлюб Кейт Міддлтон та принца Вільяма опинився під загрозою розпаду
- 14:30 Подорожчали майже вдвічі: які фрукти стали рекордсменом зі зростання цін і коли вони подешевшають
- 14:15 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 13:49 Як доглядати за перцем у спеку і чим підживлювати влітку
- 13:31 На пенсію до 40 років: хто в Україні стає наймолодшим пенсіонером
- 13:06 Чайна компанія «Мономах» захищатиме репутацію у суді
- 12:54 Нелегка доля мільярдерки: Кайлі Дженнер опублікувала фото з відпочинку у Греції
- 12:49 Микола Лагун в Австрії має все менше шансів уникнути відповідальності за банкрутство «Дельта Банку», — ЗМІ
- 12:30 Як птахи вчаться літати: потомство зіркових лелек Грицика та Одарки стало на крило
- 12:28 Справа «Осокорківських лук»: юристи говорять про маніпуляції фактами
- 12:02 Найстаріший марафонець світу, який ніс олімпійський вогонь, загинув у 114 років
- 11:56 Час рішень і важливих змін: кого зі знаків Зодіаку липень виведе на новий шлях
Запіканка з пасти з тунцем: вся родина буде в захваті

Запіканки — це завжди швидко та смачно. Приготуйте цю недорогу страву з магазинних інгредієнтів, консервованого тунця та цукрової кукурудзи. Вона точно сподобається вашим рідним та друзям, адже це щось нове та пікантне, пишуть автори сайту Good food.
Інгредієнти:
- 600 г рігатоні
- 50 г вершкового масла
- 50 г звичайного борошна
- 600 мл молока
- 250 г твердого чеддеру, натертого на тертці
- 2×160 г консервовані стейки тунця у воді, злиті
- 330 г консервованої солодкої кукурудзи
- велика жменя подрібненої петрушки
Спосіб приготування:
Відваріть 600 г рігатоні на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Розігрійте духовку до 180 °C.
Щоб приготувати соус, розтопіть 50 г вершкового масла в каструлі та всипте 50 г звичайного борошна. Варіть 1 хвилину, потім поступово додайте 600 мл молока, щоб вийшов густий білий соус.
Зніміть з вогню і додайте тертий чеддер, окрім жмені. Відцідити макарони, змішати з білим соусом, двома 160-грамовими стейками консервованого тунця, однією 330-грамовою банкою консервованої кукурудзи та приправте великою жменею подрібненої петрушки. Перекладіть у форму для запікання і посипте рештою тертого чеддеру.
Запікайте 15−20 хвилин, поки сир зверху не стане золотистим і не почне підрум'янюватися.
Нагадаємо рецепт фаршированих яєць з тунцем.
226Читайте нас у Facebook