- 12:46 Кабачкова запіканка з курячим фаршем: сезонні ласощі від відомої фудблогерки з Житомира
- 12:20 Укриття не для всіх: кого й чому не пускають в бомбосховища під час обстрілів, чи законно це і куди скаржитись
- 12:01 Овнам та Тельцям — бонуси, Скорпіонам — підробіток: фінансовий гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 11:30 путін попередив Трампа про ескалацію на сході України протягом наступних 60 днів
- 11:11 Німеччина скорочує фінансову підтримку новоприбулим біженцям з України: скільки й коли платитимуть «по-новому»
- 11:02 Не переглядатимуть кандидатуру: комісія БЕБ пояснила своє рішення
- 10:44 Російський агент мав намір підірвати багатоповерхівку у Рівному
- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
- 09:31 У Міноборони розповіли, що військовозобов'язаний має зробити насамперед після сплати штрафу у «Резерв+»
- 09:07 «Довірливі „трампождуни“ дочекалися чергової обіцянки»: Андрій Клименко — про 50 днів фори для путіна від Трампа
- 08:42 Після вечірніх нальотів на Дніпро та Чернігів «Шахеди» всю ніч атакували Запоріжжя
З тістом філо можно приготувати багато варіацій випічкі, наприклад, пиріг з грушею та сиром камамбер за рецептом фудблогерки Валерії Велігури. А її колега Юлія Сенич запропонувала варіант з шинкою та сиром.
Про те, як приготувати смачний та простий пиріг без замісу, вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі.
Інгредієнти:
- Тісто філо 1уп. (10−12листів);
- Шинка ~ 150 г;
- Бекон ~ 150 г;
- Сир ~ 200 г;
- Вершкове масло ~ 50 г (або оливкова олія);
Для заливки:
- Яйця — 2 шт.;
- Вершки — 200 мл (або сметана);
- Сіль/спеції/перець — за смаком.
Читайте також: Ліза Глинська запропонувала рецепт швидкого лимонного пирога з ягодами: надзвичайно ніжний та ароматний, і готується дуже легко
Приготування:
- Тісто філо завчасно дістаємо з холодильника та залишаємо до розмороження. Збираємо кожен лист тіста в гармошку та викладаємо у форму.
- У шари тіста в довільному порядку вставляємо шинку/бекон/сир.
- Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом або олією.
- Для заливки змішуємо яйця, вершки і спеції. Заливаємо пиріг та відправляємо його випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 25−30 хвилин.
Раніше фудблогерка Софія Гаврильців розповідала, як з тістом філо приготувати болгарську баницю.
Фото — скріншот
931Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів