- 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
- 19:05 Пенсії в Україні — кому стаж зарахується у подвійному розмірі
- 18:56 Останнє підживлення часнику: що дати рослині для збільшення її головки
- 18:49 Можливість буде: Зеленський розповів, що збирається обговорювати з Трампом та іншими лідерами на саміті G7
Не всі люблять мати справу з духовкою, тому воліють купувати готову випічку. А як щодо того, щоб приготувати десерт із заварного тіста на сковороді? Готуються іспанські ласощі чуррос дуже просто. А одного разу спробувавши його, напевно захочете поласувати знову.
Чуррос можна подавати до чаю чи кави. Його рецептом поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати незвичайне варення з ревеню.
Чуррос
- 80 г води
- Сіль
- 1 ч. л. цукру
- 30 г вершкового масла
- 60 г борошна
- 1 яйце
- Соняшникова олія для обсмажування
- Суміш цукру з ванільним цукром та корицею для вмочування
Воду з цукром та сіллю з'єднати з вершковим маслом та довести на сковороді до кипіння. Додаємо все борошно відразу і заварюємо тісто, перевертаючи лопаткою. Робимо це приблизно протягом хвилини, щоб пішла зайва волога. Трохи охолоджуємо та вводимо яйце. Тісто готове.
Відсаджуємо порції за допомогою кондитерського мішка або ложки на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо до скоринки.
Викладаємо на паперові рушники, щоб забрати надлишки жиру.
Вмочуємо в цукровій суміші з корицею або без неї.
І смачного!
Раніше кулінарка Тетяна Литвинова поділилася рецептом вишуканої італійської страви — аранчіні.
А блогерка-красуня Alina FooDee представила «неймовірну смакоту» з курячого філе та грибів.
Фото з альбому Елли Іванової
8715Читайте нас у Facebook