- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Чіабата без замісу: хрустка смакота, від якої не відірватись

Чіабата — дуже швидкий в приготуванні італійський домашній хліб без замісу, на мінімальному вмісті дріжджів. Ввечері перемішуємо всі інгредієнти до однорідності, вранці випікаємо. Під силу навіть новачку в хлібопеченні, ділиться фудблогерка Любов Біріна.
Складники:
- 400 г борошна
- 8 г соли
- 3 г свіжих дріжджів
- 325 г прохолодної води
Приготування:
В посудину помістити всі складові, ложкою (без комбайна) перемішати до однорідного тіста. Затягти плівкою, залишити на 12 годин на кухонному столі.
Попередньо розігріти духовку до 240 градусів. Дошку сильно присипати борошном, акуратно помістити на нього тісто, кілька разів скласти конвертом (не притискати, акуратно, щоб не пошкодити великі пори), защипнути по верху, перевернути. В нас має вийти тістовий прямокутник (майже квадрат).
Припилити тысто зверху борошном, залишити підійти на 15−20 хвилин. Гострим широким ножем поділити на двоє. Дуже акуратно перенести на гарячий лист (попередньо прогріти в духовці). Обов'язково зверху накрити.
Пекти при 240 градусах 20 хвилин, виключити духовку і допікати при цій температурі ще 12 хвилин.
Витягнути, помістити на решітку для охолодження.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт чіабати з помідорами та часником по-каталонськи.
3434Читайте також: Найсмачніші пиріжки на кефірі всього за 15 хвилин: рецепт від суперфіналістки «МайстерШефа»
Читайте нас у Facebook