- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
- 21.05 22:26 Синдром останнього шматочка на блюді: брати чи не брати?
- 21.05 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21.05 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21.05 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 21.05 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 21.05 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 21.05 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 21.05 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 21.05 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 21.05 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 21.05 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
Суп — одна із найбільш бюджетних страв, звичайно, якщо він не має у складі екзотичних інгредієнтів. Приготувати цю страву досить просто. Одна з її переваг у тому, що вона ситна.
Подавайте суп із запашним свіжим хлібом, грінками або сухариками. Сухарики можна доповнити натертим часником.
Рецептом овочевого супу з куркою поділилась кулінарка Ардія Діаманті.
- Цибулю не обов’язково нарізати, очистіть її від лушпиння та кидайте у суп цілою — вона віддасть страві смак та аромат, — говорить Ардія Діаманті. — Овочі наріжте кубиком та попередньо обсмажте на сковорідці. Тоді вони матимуть особливий смак та аромат. А це дуже важливо.
Суп овочевий з курятиною
- 2 курячих філе
- 2 морквини
- 4 картоплі
- 1 цибулина
- Олія для смаження овочів
- Пів склянки зеленого свіжого горошку
- Зелень за смаком (кріп або петрушка)
Курятину відваріть до напівготовності, додайте обсмажені на олії моркву та картоплю, потім — цибулину. А ще згодом — зелений свіжий горошок. Варіть до готовності. Наприкінці посоліть. Подавайте із кропом. При бажанні можете доповнити сметаною.
І смачного!
Нагадаємо рецепт картопляних галушок з куркою та грибами.
Фото з альбому Ольги Сметанської
226Читайте нас у Facebook