- 16:54 Включно з околицями Києва: в США говорять про те, що новий наступ росіян може охопити більше території України
- 16:53 Більше, ніж просто одяг: українські зірки показали свої улюблені вишиванки
- 16:22 Трамп може закрутити гайки російському виробництву зброї, — ЗМІ
- 15:53 Холодна війна може перейти в гарячу: у Пентагоні зробили гучну заяву про ймовірність збройного конфлікту між США і рф
- 15:43 «Якщо я не приїду, навіщо приїжджати путіну?»: Трамп про переговори у Стамбулі
- 15:41 Олегу Семінському інкримінують незаконне збагачення, — ЗМІ
- 15:31 Пісочне тісто, ніжна білкова маса і кислинка від ревеню: відома блогерка поділилася рецептом весняного пляцку
- 15:24 «Важко передбачити, що станеться після цього»: посол США про переговори України та рф у Туреччині
- 14:56 Цей рік був пеклом: відомий гуморист та ветеран подав на розлучення
- 14:47 Forbes визнав найкращими роботодавцями України Intellias, Vodafone, Headway та «Філіп Морріс»
- 14:31 Знаменита українська спортсменка Марина Бех-Романчук провалила допінг-пробу
- 14:22 У путіна залишилося небагато часу для реалізації своїх військових цілей: у Німеччині прокоментували ситуацію з переговорами
Рецепт бігоса від Наталії Калніної: такий смачний, що навіть свекруха попросила рецепт

Бігос — традиційна страва польської, литовської та білоруської кухні. За класичним рецептом він готується з суміші свіжої та квашеної капусти. При цьому в бігос додають різноманітні м'ясні інгредієнти, копченості, сухофрукти та алкоголь.
Щоб смак страви став особливо насиченим, бігос готують заздалегідь, щоб він настоявся.
Має свій рецепт приготування бігоса й відома кулінарка Наталя Калніна. Для приготування за її рецептом знадобиться:
М'ясо — 400 г
Капуста — 600 г
Цибуля — 1 шт
Морква — 1 шт
Перець болгарський -1 шт
Чорнослив — 5 шт
Томатна паста — 100 г
Вода — 100 мл
Сіль — 1 ч. л.
Олія — 2−3 ст. л.
Чорний перець — за смаком
Лавровий лист — 3 шт
Калніна приготувала бігос у мультиварці. До того вона підготувала всі інгредієнти. В чашу мультиварки спочатку поклала м'ясо, а потім всі овочі, лавровий та чорнослив. Готується бігос в режимі «тушковання» 1 годину, потім на 15 хвилин ще потрібно включити режим «жарка». Після цього страва готова.
Кулінарка стверджує, що бігос за її рецептом готується просто, а виходить дуже насиченим та смачним. Цей рецепт просять усі знайомі. І навіть свекруха попросила рецепт.
А ще одна відома кулінарка Alina FooDee поділилася простим рецептом швидкої вечері.
1337Читайте нас у Facebook