- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
- 09:31 У Міноборони розповіли, що військовозобов'язаний має зробити насамперед після сплати штрафу у «Резерв+»
- 09:07 «Довірливі „трампождуни“ дочекалися чергової обіцянки»: Андрій Клименко — про 50 днів фори для путіна від Трампа
- 08:42 Після вечірніх нальотів на Дніпро та Чернігів «Шахеди» всю ніч атакували Запоріжжя
- 08:16 У Тельців день буде продуктивним, а Ракам може завадити емоційна нестабільність: гороскоп на 15 липня
- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
Легкий салат з полуницею та фетою: настільки смачний, що можна їсти знову і знову

Розпочався довгоочікуваний сезон полуниці. Це, безсумнівно, королева літа, найсмачніші та найбажаніші ягоди. І поки вони з нами, насолоджуймося їхнім смаком та ароматом. А почати можна зі смачного салату, пише Fakt. Kuchnia.
Інгредієнти:
- 250 г полуниці
- 60 г сиру фета
- жменя руколи
- жменя чорниці
- жменя улюблених горіхів
- 3 столові ложки подрібненої свіжої м'яти
- 3 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки лимонного соку
- 1 столова ложка меду
- сіль і кольоровий перець
Приготування:
Оливкову олію, мед, лимонний сік і одну столову ложку подрібненої м'яти ретельно перемішати. Помістіть промиту і обсушену руколу в миску. Полуницю помийте, видаліть плодоніжки і наріжте четвертинками. Додайте до салату. Додайте чорницю і подрібнені горіхи.
Все перемішати і приправити сіллю і різнокольоровим свіжомеленим перцем. Наріжте фету невеликими кубиками, потім посипте їх кольоровим перцем і рештою 2 столовими ложками м’яти. Полити все заправкою і ще раз акуратно перемішати.
Нагадаємо рецепт черешньово-вишневого десерту із зеленим базиліком.
124Читайте нас у Facebook