- 18:04 Швидка закуска з кабачків: з'їдають навіть ті, хто їх не любить
- 17:44 Івана Купала — 2025: коли відзначати за новим стилем, заборони та традиції свята
- 17:24 Боже мій, а якщо вітер посилиться: королева Камілла опинилася у незручній ситуації
- 17:05 «Я його поважаю»: Зеленський заявив, що Шмигаля не «здасть»
- 16:33 Війна поглинула останні резерви: глава Центробанку рф визнала, що запас міцності країни вичерпується
- 16:04 Тиграм може знадобитися допомога друзів, а Зміям треба бути напоготові: східний гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 15:39 «Просто хочу, щоб він був живий»: син відомого телеведучого пішов на війну з росією
- 14:53 Штраф можуть виписати, але права не відберуть: у МВС прокоментували чутки про покарання водіїв за «підморгування» аварійкою
- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
«Сезонно, недорого та легко у приготуванні»: тушковані стрілки часнику від Володимира Ярославського — «аж солодкі на смак»

Кулінар Володимир Ярославський, який раніше ділився секретами приготування ідеальної спаржі, розповів, як він готує сезонні стрілки часнику.
«Це сезонно, не дорого, легко в приготуванні та смачно. Стрілки часнику краще брати найсвіжіші і найсолодші, ті, що трохи старіші, доведеться тушкувати на 5 хвилин більше», — пише він у соцмережах.
Приготування:
- Відрізати насіннєву коробочку, яка є на стрілках, а самі стрілки нарізати шматочками довжиною 4−6 см.
- Розігріти на пательні олію і викласти стрілки та підсолити. Смажити близько 5 хвилин.
- Додати шматочок вершкового масла, пару столових ложок води, накрити кришкою та тушкую ще 5 хвилин. Готово!
«Вони аж солодкі на смак, може ледь-ледь відчуватися аромат часнику, але він не заважає, а нагадує спаржеву квасолю!» — зазначає він та рекомендує різні способи приготування стрілок:
- можна додавати сметану за пару хвилин до готовності і просто їсти з відвареною картоплею;
- можна заливати яйцями і робити такий собі сезонний сніданок;
- можна додавати й інші овочі та спеції;
- можна просто робити на блендері свіжу пасту, яку потім потрібно зберігати в холодильнику;
- можна заморозити і використовувати взимку.
Раніше фудблогерка Світлана Климовська ділилася рецептом фрітати — італійського омлета, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Страву, зокрема, можна раобити зі спаржею чи спаржевою квасолею.
Фото — скріншот
Читайте нас у Facebook